Esittelyt

11. joulukuuta 2013

Viime viikkojen ratsastelut kuvineen.

 Joulukalenterin myötä muut arkikuulumiset ovat jääneet vähemmälle. Nyt vihdoin sain aikaiseksi kertoa parin edellisen viikon ratsasteluista.

 Ruvettiin harjoittelemaan Viikissä joulukatrillia joulujuhliin pari viikkoa sitten. Ihan hyvin on mennyt. Vaikkakin Nassen kanssa nämä kahdet tähän mennessä olleet katrillitreenit ovat menneet aika huonosti. Itse katrilli sujuu ihan hyvin, mutta verryttelyt ja muut jutut eivät ole lainkaan sujuneet. Ehkä se johtuu siitä että en yritä tarpeeksi, tai sitten en vain osaa. Mutta katrilli rupeaa onneksi jo sujumaan ;)

kaksi viikkoa sitten (c)Wilma





Viime viikolla (c)Ida







 Lisäksi olen ratsastellut viime viikkoina aika ahkerasti Luckylla. Meillä menee koko ajan vähän paremmin, toki tulee sitä takapakkiakin. Luckyn kuulumisista en kauheasti tänne blogiin ole jaksanut kirjoittaa, juuri kuvaajan puutteen takia. En oikein jaksa kirjoittaa kuvattomia postauksia, ja ei sitä kukaan jaksa varmaan lukeakkaan. 

 Mutta pari talvisempaa kuvaa tuli otettua lauantaina.


Maneesilaatu...


2 kommenttia:

  1. Kyll mä ainakin jaksasin lukea mut ei hätää kohta alat saamaan kuvii jos ja kun alan käymään siellä ;) ja hei noistahan saa selvää noist mun kuvist jee!! :D

    VastaaPoista