Esittelyt

13. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 13. luukku, Joululahjatoiveita


Luukku 13

Jouluun, ainakin meillä, kuuluu lahjojen saaminen ja antaminen. Kuitenkin itse joulusta on tullut minun mielestänä liian materiaalinen, ja joulun oikea syy on kokonaan unohdettu. Mutta nyt kun joululahjoista puhutaan en tuohon yllä mainittuun maailman materialisoitumiseen syvenny sen enempää.

 Pidän persoonallisista lahjoista ja juuri siksi yritän värkätä tai ostaa jotain omalaatuista jolla on enemmänkin tunnearvoa. Sellaiset lahjat muistaa kaikkein parhaiten.
 Esimerkkinä voisi ottaa vaikka viime jouluna serkultani saamani lahjan joka oli ananas. Siis ihan tuore kaupan hedelmäosastolta ostettu ananas. Saatiin kunnon naurut tästä ihan hatusta vedetystä lahjasta, ja muisto ananaksesta pysyy mielessä varmaan vielä monen monta vuotta.

Tässä nyt sitten asioita joita toivon joululahjaksi:

Kuvat otettu netistä
Tummanruskeat nahkaiset saappanvarret ovat olleet kiikarissa koko syksyn. Ensiksi olen miettinyt saappaita, mutta ne ovat sen verran hintavammat, sekä vaikeammat kuljetettavat, että päädyin saappaanvarsiin. Toistaiseksi olen ratsastanut mustilla synteettisillä chapseilla, jotka ovat kyllä hoitaneet hyvin hommansa, mutta ovat jo aika tavalla kuluneet. Kuvan saappaanvarret ovat vähän liian vaaleanruskeat, tähtäimessä olisi sellaiset ihan tummanruskeat.

Suklaa kuuluu jouluun. Siitä ei pääse yli eikä ali. Joulu ei olisi mitään ilman suklaata.

Pöytälamppu onkin vähän erikoislaatuinen toive, mutta minulta puuttuu valo kirjoituspöydältäni/yöpöydältäni ja vähän tuon näköinen lamppu olisi hieno. Läksyjä tehdessä (tai ne harvat kerrat kun ehdin tekemään niitä kotona) en istu koskaan omassa huoneessani koska se on sotkuinen juuri valonpuutteen takia, istun mieluummin keittiönpöydän äärressä.

Villasukkia ei koskaan voi olla liikkaa. Rakastan villasukkia ja kuljen syksyllä ja talvella lähes aina villasukat jalassa. Mutta nyt melkein kaikkiin sukkiin on tullut reikiä :(

Rahaakin olisi kiva saada. Sitä tarvitsee aina.

Kissa, tai ehkä tarkemmin kissanpentu. Tai kaksi. Meillä on jo viime keväästä ollut suunnittella ottaa kissanpentu tai kaksi kissanpentua meidän Kendra-kissalle seuraksi, kun Sirius-kissa siirtyi ajasta ikuisuuteen. Sitä ei vain vielä ole ehtinyt tapahtua. Joten mikä olisi kivempaa kuin jouluna meille muuttaisi kissa tai kaksi.

4 kommenttia:

  1. ihana toi kissatoive :D aina sitä pienenä toivo jotain koiraa tai ponia joululahjaksi :) mulla ei oo vielä yhtään lahjaa mielessä pitäisi alkaa miettiä jo ! ;D

    VastaaPoista
  2. toivottavasti saat kissanpennun, ne on vaa maailman sulosimpia :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii on :D sirius ja kendra tuli meillekin ihan pentuina :D

      Poista