Esittelyt

25. joulukuuta 2013

Jouluaaton viettoa

 Nyt joulu on onnellisesti vietetty, jouluruoat syöty ja lahjat avattu, mutta onneksi joululomaa on vielä jäljellä.

Omituista että joulukalenteria ei enää ole ja pitäisi ruveta raapustelemaan taas tavallisia postauksia tänne blogiin. Mulla on nyt yhtäkkiä hirveästi postausideoita (kun joulukalenterin viimeisiin luukkuihin alkoi jo olla vaikea keksiä aihetta) ja näitä kirjoitelmia saattaa tulla vähän useampia nyt kun on vapaata koulusta. 

Jouluaatto meni ainakin minulla aika rauhallisissa merkeissä, aikaa oli riittävästi ja aamulla olin Luckyn kanssa joulumaastossa Carkin&Killen ja Jennin&Olympian kanssa. Reilun puolen tunnin maastolenkin kuluttua pyörähdettiin vielä kentällä hetki ilman satulaa. Otin pari kierrosta ravia ja yhdet laukkapätkät molempiin suuntiin. Lucky oli tosi järkevä ja mukava. 
  Olin muutenkin varannut sen verran aikaa tallille että ehdin rauhassa tehdä kaiken ja Lucky sai pari ekstra porkkanaa näin jouluna. Että tuo herra osaa olla ihana!



Myöhemmin iltapäivällä auttelin joulujärjestelyissä, kuusi oli tuotu sisään jo pari päivää sitten. Viiden aikaan jouluvieraat rupesivat valumaan sisään ovesta. Juotiin glögiä, syötiin herkullinen jouluateria, availtiin lahjoja ja istuskeltiin vain mukavassa seurassa. 
 Joulupöydästä löytyi kaikki se perinteinen ja lisäksi vähän englantilaisia jouluherkkuja joita englannissa puoli vuotta asunut serkkuni toi mukanaan.





Yöllä yhden aikaan lämmitettiin sekkuni kanssa sauna ja saunottiin kynttilän valossa. Hyvä päätös kivalle jouluaatolle.


Joululahjoista kerron lisää myöhemmin.
//Natte

8 kommenttia: