Esittelyt

22. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 22. luukku, Joulutunti kuvina ja videona



Luukku 22

Tämä viikko on mennyt mitä nopeimmin. Alkuviikko oli täynnä lahjojen kanssa puuhastelemista, ostoa ja paketointia, ja tallilla en käynyt kun vasta torstaina.

 Torstaina oli tämän kauden viimeinen oikea tunti minulle. Ennen tuntia ehdittiin kuitenkin pitää tutorkokous ja tehdä kaikenlaista muuta. Ponina toimi tänäänkin Nasse. Nasu oli ollut jo aikaisemmin tänään tunnilla, joten harjasin sen aika pikaisesti, sekä laitoin suitset ja tonttulakin näin joulun kunniaksi.  Eli jos edellisestä ei tajunnut, niin menimme ilman satulaa.

 Käveltiin hetki vapain ohjin jonka jälkeen otettiin ohjat tuntumalle ja ruvettiin ravailmaan. Jossain välissä otettiin alkuverkkoihin mukaan laukkaa pääty-ympyrällä. Oikeassa kierroksessa en meinannut saada Nasseen mitään tuntumaa, varsinkaan laukatessa, ja poni puski sisäpohjetta vasten ja pienensi ympyrää aika lailla. Toiseen suuntaan uskallan sanoa että laukat sujuivat aika hyvin. 
  Sitten käytiin vielä viimeisen kerran läpi meidän joulujuhlassa esitettävä katrilli pari kertaa. Ihan hyvä siitä tulee (kerron lisää toisessa postauksessa)

 Lopuksi otettiin vielä vähän esteviestiä, eli kahdessa joukkueessa hypätään yksitellen pieni kavaletti, kierretään toisessa päädyssä oleva tötterö, ja sitten hypätään sama este takaisin tullessa. Meidän joukkueessa oli Nasse, Spirit, Nelli ja Elli. 
   Nasse vei mua kuin märkää rättiä. Ohjaus ei ihan pelannut, mutta minä vain naureskelin. Ehkä mun pitäisi alkaa ottamaan tätä Nassella menoa vakavammin, oikeasti. Tuli sieltä pari hyvääkin hyppyä. Mutta meno ei kyllä ollut kyllä meidän parhainta. Mutta ei se haitannut. Poni on mitä parhain.

Kuvat (c) Ida ja Wilma


















Latasin tämän koostevideon suoraan tänne blogiin ja blogger ei antanut ladata sitä suurempana tiedostona kuin tuo, joten laatu on ihan metsästä. Pahoittelen. Jos jaksan, tappelen sen kanssa vielä myöhemmin kun tulen kotiin tallillta.




6 kommenttia:

  1. Voi ei ihanii noi kuvat ja oumaigaad toi video oli niin ihana, repesin tolle ku nasse vaa lähti siin viestis sinne muualle :*!!!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja ihana toi kooste :)

    VastaaPoista
  3. aaw toi video on nii söpö!! :3 <3

    VastaaPoista