Esittelyt

21. joulukuuta 2014

Thaimaa osa 1 - Mae Phim

 Heipähei blogi!

 Kotiuduin jo viime lauantaina tuosta ihanasta paratiisista, paremmin tunnettuna Thaimaasta, mutta vasta nyt sain koottua voimani ja rustaamaan matkastani tännekkin. Vaikka olen ollut innokas jakamaan näitä miljoonia kuvia joita reissulla tuli otettua, niin joka kerta bloggerin avatessani iski kauhea laiskuus ja keksin tekosyitä toisensa perään miksi en pystyisi kirjoittamaan tätä postausta.

  Joudun jakamaan nämä kuvat kolmeen osaan sillä en millään osannut valita sellaista määrää joka on sopivaa tunkea yhteen postaukseen. Joten joululoman aikana ne jotka tänne eksyy saa fiilistellä näitä thaimaafiiliksia monessa osassa. 

 2.12. oli aika sanoa heippa kaikille, hypätä lentokoneeneeseen ja karata toiselle puolelle maapalloa. Tämä osa suunnitelmasta ei sujunut niin sulavasti sillä kone oli lähemmälti 5h myöhässä, mutta kun viimein seuraavana päivänä päästiin perille se kaikki odottaminen oli todella sen arvoista.
  Lämmin tuulahdus tropiikin ilmaa ulos astuessa toivotti meidät tervetulleiksi Bangkokiin, josta matka jatkui autolla kohti pientä Mae Phimin kylää. Noin 3-4 tunnin ajomatkan jälkeen saavuimme määränpäähämme: meidän pienelle loma-asunnolle. 

 Mae Phim on pieni kylä jossa turisteja ei ollut kuin pari kourallista, mutta autiota hiekkarantaa riitti silmänkantamattomiin. Päivät siellä kului nopeasti rannalla loikoillessa, laittoman monessa uintikerrassa päivittäin, ja hyvää ruokaa syöden. Thaimaalainen ruoka on jotain johon en ikinä kyllästy! Lämpötila hiveli joka päivä 35 astetta ja onnistun jopa polttamaan itseni vaikka lotrasin aurinkorasvaa kuin viimeistä päivää. 
























5 kommenttia:

  1. Apua miten ihania kuvia :3 Ite oon ollu kans thaimaassa joulun + uudenvuoden pari vuotta sitten ja on kyllä sairaan ihana paikka! Koska vaan vois mennä takasin sinne :3

    VastaaPoista
  2. Äää pääsispä joskus itekki näkemään ton livenä! Aivan ihanan näkösät!! ♥

    VastaaPoista