Esittelyt

23. joulukuuta 2014

Thaimaa osa 2 - Koh Samet ja muita saaria

 Apua tässäkin postauksessa on joku miljoona kuvaa, mutta ehkä näitä on kiva tuijotella näin talvisilla keleillä. Toivon ainakin niin.

  Päivät kuluivat Mae Phimin kylässä rattoisasti. Yhtenä päivänä suunnattiin päivän mittaiselle veneretkelle jossa kiersimme lähiympäristön saaret. Päivään mahtui kirkkaanturkoosissa meressä uimista, samoamista luonnonsuojelusaaren pienillä viidakkopoluilla, snorklausta kalojen seassa ja lopulta tulimme "isomalle" saarelle nimeltä Koh Samet, jossa nautimme ihanan merenelävälounaan ja vietimme pari tuntia saaren hienon hienolla, lähes valkoisella, hiekkarannalla.

  Mae Phimissä oltiin siis tasan viikko. Omaksi lempparipaikakseni tuli parin kilometrin päässä sijaitseva ranta nimeltä Cocacola-beach jossa vietettiin useampi ilta auringonlaskua tuijotellen. Sieltä sai myös älyttömän hyvää ruokaa. Meillä oli siis käytössä skootteri jolla huristelin, pikkuveli kyydissä, ympäri kylää. Tuosta skootterijutusta olen kyllä aika ylpeä, sillä ei sitä joka päivä aja vasemmanpuoleista liikennettä!
  Seuraavan viikon keskiviikkona, eli 10.12, jätimme Mae Phimin ja suuntasimme itse pääkaupunkiin Bangkokiin josta enemmän myöhemmin.




























































4 kommenttia:

  1. siis ihania noi kuvat!! Itekki oon ollu thaimaassa nyt noin kolmisen kertaa ja siis siihen paikkaan ei vaan voi kyllästyä. Nyt kyllä tuli kauhee matkakuume thaimaaseen :))!!

    VastaaPoista