Esittelyt

1. joulukuuta 2014

Kohti etelää!

 Huomenna on vihdoinkin se päivä. Päivä jolloin pääsen pakoon tätä kylmyyttä, tätä pimeyttä, tätä todellisuutta. En ikinä ole ollut näin kaukana kotoa ja näin lämpimässä paikassa (ellei saunaa lasketa) ja en malta odottaa. Olen laskenut päiviä tätä varten jo vaikka kuinka kauan. 

  On ihanaa ottaa taukoa arjesta. Ihanaa päästää kaikki ongelmat ja mietteet tulevasta edes hetkeksi mielestä. Ihanaa päästä vain nauttimaan vapaudesta, ilman ihmisten odotuksia ja vaatimuksia, ilman kiireistä aikataulua. Vain olemaan.

  Minne sitten lähden? Siitä saatte lukea myöhemmin jos joku siis tätä lukee. Mutta nyt jätän mun arkiminäni hetkeksi kotiin ja lähden kohti seikkailua. Varjopuolena kuitenkin tulen ikävöimään kaikki ihania ihmisiä jotka joudun Suomen maankamaralle jättämään ja koulunkäyntinikin tulee kärsimään tämän takia aika lailla. Mutta työnnän tuon viimeisen ajatuksen taka-alalle ja stressaan asioista (kuten siitä että puolet kurssin matikankirjasta on käyty läpi siihen mennessä kun palaan) sitten kun tulen takaisin. 

  Ei muuta kuin hyvää joulun odotusta kaikille!

 
Ekat auringonsäteet pitkään aikaan, tänä aamuna matkalla kouluun.

3 kommenttia:

  1. Äääh epistä :D lähdin viime vuonna jouluksi thaimaaseen mutta tänä vuonna pysytään täällä suomessa! En voi kun kaivata sitä viime joulua ja matkaa :D haluun kans :(

    VastaaPoista