Esittelyt

27. joulukuuta 2014

Thaimaa osa 3 - Bangkok

  Keskiviikkona noin neljän tunnin ajomatkan jälkeen saavuimme Bangkokiin ja kaikenlisäksi hienoimpaan hotelliin jossa koskaan olen ollut. Majoituimme huoneisiimme ja iltapäivä vierähti lähialuetta tutkien. Illalla söimme mahdottoman hyvän illallisen ravintolalaivan kyydissä. 

  Seuraavat kaksi päivää kuluivat samoten ympäri Bangkokia. Hotellimme oli toisella puolella kaupunkia halkovaa jokea, mutta hotelli kyyditti lautalla asukkaita yli pari kertaa tunnissa. Siellä matkustelimme niin turistilaivalla kuin metrolla/junalla/mikä lie.
 Teimme visiitit pariin temppeliin, sillä kaikkienhan täytyy nähdä kuuluisa makaava buddha (en kyllä itse ole koskaan kuullutkaan sellaisesta) ja kiertelimme myös Bangkokin valtavia ostoskeskuksia. Mukaan tarttui myös pari vaatekappaletta, mutta se ei nyt taida olla niin olennainen osa tätä matkaa joten en esittele niitä täällä erikseen. 

  Aamut alkoivat parhaalla koskaan syömälläni aamupalalla johon kuului kaikkea maan ja taivaan väliltä ja jonka jälkeen pari seuraavaa tuntia vierähti altaalla makoillen, ruokakoomasta toipuen. Minä mukamas järkevänä ajattelin että pieni perusrusketukseni Mae Phimistä riittäisi suojaamaan mua loput päivät joten jätin aurinkorasvan kokonaan pois viimeisinä päivinä joka sitten kostautui pienillä auringonpolttamilla... 



























Lucianpäivän aamuna suunnistimme lentokentälle aikaisin aamulla ja lähdimme kotia kohti. Oli ihana loma ja kouluun ja arkeen palaaminen ei tuntunut edes niin masentavalta sillä joulu häämötti alle parin viikon kuluttua. Joulusta lisää myöhemmin.

2 kommenttia: