Esittelyt

31. joulukuuta 2013

Mietteitä kuluneelta vuodelta

Viime vuonna, suurin piirtein tähän aikaan, asetin itselleni tavoitteita tälle vuodelle. Enemmän vuoden 2013 tavoitteista voit lukea täältä (klik) mutta tässä nämä ovat tällein lyhennettyinä.

Tutustua ja kasvattaa luottamusta Nasseen
Tehdä kunnollisia laukanvaihtoja 
Suorittaa ratsastuksen B-merkin
Oppia ratsastamaan Luckylla
Startata parissa seurakisoissa
Parantaa Nassen laukkaa

Vihreä- Saavutettu
Keltainen- Osittain
Punainen- Ei vielä

Nassea olen hoitanut jo yli vuoden ja kyllä voin sanoa että luottamuksemme on parantunut, ainakin hitusen. Mutta kyllä sitäkin voi vielä kasvattaa vaikka kuinka paljon. Tässä asiassa tärkein tekijä on kuitenkin aika.
 Ollaan me Luckyn kanssa kyllä harjoiteltu vaihtoja, niin lävistäjällä, kahdeksikolla, kolmikaarisella sekä pituushalkaisijalla. Sujuvathan ne ihan kohtalaisesti, mutta tarvitaan vielä treeniä treeniä ja lisää treeniä.
  En ole vielä suorittanut B-merkin kumpaakaan osaa.
 Luckyn kanssa meillä rupeaa vihdoin sujumaan nyt loppusyksystä paremmin. Ei me mikään huippu GP-kouluratsukko olla, ei edes läheskään, mutta on sitä keshitystäkin tullut.
  Ollaan startattu Luckyn kanssa kahdet koulu- ja yhdet estekilpailut. Nassella olen kanssa startannut yhdet koulu- ja kahdet estekisat.
  Nassen laukka, se on meille kyllä vieläkin ongelma. Kehitystä on kuitenkin tapahtunut, mutta ei se poni ihan avuilla kulje kun on aika laukata. Tähänkin auttaa vain treeni...

Eli tavoitteita on saavutettu ja ei-saavutettu. Joten kohti uusia tuulia. Vuoden 2014 tavoitteet paljastan tänne sitten kun ehdin.


2 kommenttia:

  1. hyvinhän te ootte nassen ja luckyn kanssa kehittyny. Ja kivoja noi tavotteet, ku niit pysty seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo kehittyyhän sitä aina vähän ;) ja kiitos :D

      Poista