Esittelyt

21. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 21. luukku, "Linkkaa blogisi" parhaimmisto



Luukku 21

Nyt olen käynyt läpi kaikki linkatut blogit luukusta 2 ja valitsin omasta mielestäni 4 parhainta blogia, jotka esittelen lyhyesti täällä. Kiitos kaikista linkeistä! Niitä tuli yhteensä lähes 25 joka on mielestäni aika paljon (minun blogini mittakaavalla) ja älkää pahastuko jos juuri teidän bloginne ei päässyt mukaan tähän.

Selailin paljon hyviä blogeja ja niiden väliltä valitseminen oli vaikeaa, mutta valintaperusteina toimi: ulkoasu, tekstin laadukkuus, kuvat, sekä postausväli.

 En laita näitä mihinkään erityiseen järjestykseen.

FORTIFY

Fortify niminen blogi on 16-vuotiaan Hetan lifestyle-tyyppinen blogi. Postauksia tulee mitä nyt näin aika usein. Tästä blogista löytyy älyttömän hienoja valokuvia, sekä ulkoasu on tosi kiva ja saa blogin näyttämään siistin näköiseltä.


mischievous mixture

15-vuotias Elisa kirjoittaa tosi kivalla tavalla elämästään blogissaan Mischievous mixture super hienoja kuvia unohtamatta.

Leijonasielu
Leijonasielu nimistä blogia kirjoittelee -99 syntynyt Ida joka ratsastaa Viikin ponikoululla ja hoitaa Spirit nimistä risteytysruunaa. Tämä on ainoa heppablogi joka päätyi tähän postaukseen. Idan blogissa on tosi laadukkaita kuvia ja tekstejä ja hänen tekemät bannerit on tosi hienoja.

Inspiration

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä on Nean blogi, jota päivittää 15-vuotias tyttö. Blogissa on paljon kivoja kuvia. Postauksia tulee kyllä aika harvoin ;)

7 kommenttia:

  1. Kiva että tuli paljon blogeja :) mulla on tällä hetkellä vaan kolme, taitaa suunnitelma kaatua :s

    VastaaPoista
  2. Esitteletkö kaikki blogit vai eikö mun blogi pääse mihinkään postaukseen?¿?¿

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti ehdi esitellä kaikkia blogeja :)

      Poista
  3. Kivasti sait blogeja ja kiitti tästä "arvostelusta" :D

    VastaaPoista