Esittelyt

9. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 9. luukku, Lempiblogini


Luukku 9

 Tässä postauksessa esittelen lempiblogejani. Tällä postauksella ei ole mitään tekemistä "linkkaa blogisi" postauksella, joka löytyy luukusta 2, joten käykää vielä linkkaamassa bloginne, ellette ole sitä jo tehneet. Aikaa on 16.12 asti ;)

Tässä pieni erikoispostauksen tynkä siitä mitkä blogit ovat minun mielestäni hyviä ja kivoja lukea.
 Huom! En laita tähän postaukseen kaverieni blogeja

Seuraan enimmäkseen tuttujen ihmisten blogeja, sillä itsestäni on kiinnostavampaa lukea niiden ihmisten elämästä ja arjesta jotka oikeasti tiedän. Siksi en ole juuttunut niin hirveän monen "tuntemattoman" blogiin lukijaksi. On tosiaankin hankalampi kirjoittaa sillä tavalla blogia että tuntemattomatkin ihmiset kiinnostuvat elämästäsi ja jaksaisivat seurata blogiasi aktiivisesti, vaikka eivät tosielämässä tuntisikaan sinua.

No tässä näitä blogeja, ne eivät ole missään järjestyksessä. Joittenkin blogien kuvina on vähän vanhemmat bannerit, pahoittelen.

Kaktun ja Futuran blogi
Kaktun ja Futuran blogi
 jonka varmaankin lähes jokainen hevosblogien maailmaan eksynyt tietää. Todella suosittu hevosblogi ja minä olen monen muun kanssa inspiroitunut Kaktun elämänilosta ja positiivisuudesta. Kaktu kirjoittaa kiinnostavasti ja hyvin ja lisäilee paljon laadukkaita kuvia. Postaukset ovat mukavan pitkiä ja huomaa että niihin on panostettu kunnolla.

Ponityttö seikkailee

Seuraavana Ponityttö seikkailee- niminen blogi jota kirjoittaa 16 vuotias tyttö joka harrastaa ratsastusta Billnäsissä ja hoitaa Maxie nimistä ponia. Tämä on ehdottomasti yksi lempi blogeistani. Bloggaaja kirjoittaa elämästään monipuolisesti ja vähän pintaa syvemmälle. Tarinat ovat kiinostavia ja käsittelee niin onnistumisia kuin epäonnistumisia. Hyvä ja selkeä kielioppi, sekä hyvälaatuiset kuvat tekevät blogista värikkään ja mukavan lukukokemuksen.


Lähtömerkistä

15 vuotiaan Sirkun heppablogi, Lähtömerkistä, on mukava blogi johon tulee uusia postauksia melkein päivittäin. Blogissa Sirkku kertoo arjesta ja kisoista useiden eri ponien kanssa.



alisa ja hepat
 Blogissa Alisa ja hepat -96 syntynyt tyttö kertoo elämästään hevosten parissa. Tätä blogia en ole seurannut kovinkaan kauaa. Tykkään ulkoasusta kovasti ja koko blogi on täynnä todella hienoja ja laadukkaita kuvia, sekä blogin ylläpitäjä on todella taitava ratsastaja. Tosin postausväli on aika pitkä.

oona ja ponit

Oonan blogi on täynnä kivoja kuvia ja kivoja tarinoita. Oona on todella taitava ratsastaja, ja blogin lähes jokaisessa postauksessa on paljon hyvälaatuisia kuvia.

Voitto kotiin

Voitto kotiin on varmastikin yksi suomen tunnetuimmista hevosblogeista, joka kertoo 16-vuotiaan Tiian ja hänen hevosensa Voiton elämästä. Tosi kiva blogi, monipuolisilla postauksilla ja laadukkailla kuvilla. Tiian kirjoitustyyliä on mukava lukea ja erikoispostauksia tulee sopivan useasti.

Tuossa on nyt osa blogeista joita luen säännöllisesti. Mitäs piditte?

7 kommenttia: