Esittelyt

28. joulukuuta 2013

Syvennys joulukatrilliin.

21.12.2013

 Oho tämä postaus tulee hitusen myöhässä, mutta joulun keskellä en ehtinyt kunnolla kirjoitella yhtään mitään. Ja kuviakin sain vasta myöhemmin.

Eli tuona lauantaina olisi illalla vuorossa ponitallin joulujuhlat. Kiirehdittiin Lauran kanssa sinne noin neljäksi. Poneja ruvettiin laittamaan jossain vaiheessa, ja sai olla aika ripeä. Sykeröt, harjaus (Nassessa oli kivoja mutalaikkuja jotka ei millään lähteneet), jalkojen pesu, pintelit jalkaan ja kamat päälle. Tallissa oli normaalimpi suuri hälinä ja odotuksen tunne.

 Maneesille asteltiin puoli kuuden aikaan. Nasse tuijotteli yleisöä vähän ja puski siinä päädyssä sisäpohjetta vasten aika vahvasti. Muuten poni oli ihan rauhallinen. Verryttelyn laukat meni vähän sinnepäin, mutta itse katrilli meni vallan mainiosti ainakin mun ja Nassen osalta. Tapahtuihan siinä kyllä pari mokaa, mutta ne ovat vain pikkuvikoja. 

 Kun oltiin viety hevoset talliin tultiin katsomaan loppuohjelmaa, syötiin pipareita ja juotiin glögiä. Vuoden poni-äänestyksen voitti Niitta. Oli tosi mukava ilta.

Kuvat (c) Julia, Mia ja joku



Tuijottelija






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti