Esittelyt

12. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 12. luukku, Pintaraapaisu kisoista

 Pidän kilpailemisesta. Mutta kisamahdollisuuksia ei nyt toistaiseksi ole kauhean paljon. Ponikoulu järjestää kisoja pari kertaa vuodessa. Luckyn kanssakin olen startannut toistaiseksi kolme kertaa seurakilpailuissa, sekä jonkun rataharjoituksen.

Muistan ensimmäiset kisani, ne olivat ratsastuskoulun järjestämät Pollux koulukilpailut. Olin varmaan n. 10vuotias.  Minut oli laitettu väärään luokkaan. Tarkoitus oli mennä 2. luokkaan, eli keskivaikeaan, mutta vahingon kautta päädyinkin 3. luokkaan joka oli se haastavin. Ponina toimi pieni shettistamma Amanda. Pienen säikähdyksen jälkeen harjoittelinkin sinnikkäästi 3. luokan kisaradan, ja itse kisat menivätkin vallan mainiosti (omaan tasooni nähden) vaikka sijoitusta ei tullutkaan.



Pieni pätkä ensimmäisistä kouluratsastuskilpailuistani, Amandalla.


 Tänä vuonna olen startannut yhteensä neljä kertaa, eli en niin montaa kertaa, vaihtelevin tuloksin. Kahdet estekisat, sekä kahdet koulukisat. Parin viikon kuluttua on vielä vuoden viimeiset kilpailut joihin olen ajatellut osallistuvani. Toivottavasti ensi vuonna pääsisin starttaamaan vähän useammin.

2011

2012
2013
2013

7 kommenttia:

  1. Jee sulla on paras blogi. Milloin julkaset linkkaa blogisi postauksen vastaukset?????

    VastaaPoista
  2. Ihan sika söpöjä noi kaikki kuvat :)!!

    VastaaPoista
  3. toi eka video, iihana :D toivottavasti pääset vielä starttaamaan monissa kisoissa ! :)

    VastaaPoista