Esittelyt

15. tammikuuta 2015

Materialismi onnea!

 Joku tarkkasilmäinen saattoikin jo huomata viime postauksesta nämä jalkineet jotka mun jalassa jo silloin olivat. Mutta nyt tulee vähän tarkempaa esittelyä!

 Olen jo koko viime vuoden haikaillut saappaiden perään, sellaisten ihan kunnon saappaiden. En vain ole kehdannut niitä hankkia, ensinäkin niiden hinnan vuoksi. Halusin satsata kunnon saappaisiin, mieluummin kuin sellaisiin jotka ovat hajalla jo alle vuodessa. Niimpä sitten selailin kaiken näköisiä sivuja, mutta ainuitakaan saappaita en käynyt missään putiikissa kokeilemassa. Ehkä ei mikään järkevin ratkaisu.
  Horzen sivuilla oli aika hyvässä alennuksessa Tattinin Breton-saappaat jotka sitten päätin tilata oman jalkani mitattuani (37/S osoittautui parhaaksi mittausten jälkeen). Aika riskihän se taisi olla, mutta ilmaisen postituksen ja aika mojovan alennuksen kanssa nämä sitten saapuivat meille reilun viikon kuluttua tilauksesta.

  Ja pelottavaa kyllä, ne olivat kuin olivatkin sopivat! Tosin yksi miinus niissä oli sillä ne ovat nyt parin ratsastuskerran jälkeen menneet vähän kasaan joten ne taitavat olla pari centtiä liian lyhyet, mutta muuten ne ovat kuinka hyvät tahansa! Alussa pelotti vähän että silti sen verran näihin sijoitin että miten saappaiden osto on näin vaivatonta? Olin kuullut niin monilta että he joutuivat kokeilemaan kymmeniä eri saappaita ennen sopivien löytymistä, mutta mä vaan tilasin kivoimman näköiset mitkä näin ja sain melkein kotiin kuljetettuina saappaat jotka ovat osoittautuneet todella mainioiksi! Ehkä mullakin pitää olla välillä vähän onnea elämässä, vaikka edes sitä materialismi onnea!





2 kommenttia: