Esittelyt

1. helmikuuta 2015

Silloin kun ratsastus menee alamäkeen

 Taas kerran tällainen samanlainen postaus kuin edellinen ja sitä edellinen ja sitä edellinen... Jossain vaiheessa saatankin kertoa tänne jonkin sortin jymy uutisia kunhan kaikki varmistuu, mutta siihen asti pääsette lukemaan pelkistä ratsastustunneista - ratsastustunneista joiden ajatteleminen saa melkein pettymyksen kyyneleet silmiin.









 Viime tiistaina oli perus sileän tunti Pirrellä jonka jälkeen kaikki nämä vuodet jotka olen treenannut ovat tuntuneet täysin tuhlaukselta. Pari aikaisempaa kertaa Pirren kanssa ovat sujuneet tosi hyvin ja ehkä mun omat odotukset ja vaatimukset olivat paljon korkeammat. Tunnin aiheena olivat väistöt, jotka meidän osalta menivät enemmän kuin pelkän penkin alle. Mikään ei onnistunut: järkevää tahtia ei löytynyt millään, poni puski vääriin suuntiin, kipitti ja kaikki meni niin mönkään kuin vain on mahdollista. Työstimme lopputunnista laukkaa ympyrällä joka sujuikin sitten jo kohtalaisemmin. Ja en nyt väitä että hyviäkin pätkiä ei olisi tullut, mutta epäonnistumiset tuntuivat olevan suurimassa osassa tuon tunnin aikana. Olen myös huomannut että olen nykyään aika ankara itselleni...


Torstaina sain taas Marketan, tiesin sen jo ennen kuin katsoin listaa. Tällä kertaa aioin oikeasti yrittää ja pysyä positiivisena koko tunnin, mutta se osottautui paljon vaikeammaksi kuin mitä uskoin. Jos viime tunti meni huonosti, tämä tunti oli katastrofi. Siksi ei kauheasti tee mieli kertoa tästä tunnista sen enempää. Jos jollain on vinkkejä huonon itsetunnon kohottamiseen, niin niitä olisin tuon tunnin jälkeen tarvinnut.

 Mutta jotta tästä ei tulisi liian synkkää ajattelin värittää tätä parilla tarhakuvalla jotka nappasin aikaisemmin tällä viikolla.





4 kommenttia:

  1. Niitä epäonnistumisia sattuu ihan kaikille! Mulla niitä varsinkin on sattunut kohdalle... Yleensä epäonnistuneen ratsastustunnin jälkeen yritän tsempata itseäni. Joskus se auttaa, joskus ei... Usein silloin, kun olen ihan tuskissani siitä, kun mikään ei onnistu, ei onnistu tsemppaaminenkaan. Mutta eihän tämä laji olisi näin kivaa jos kaikki menisi koko ajan täydellisesti ;) ja hei mitkäs nää jymyuutiset on, sait mut kiinnostumaan?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot oikeassa, tää laji opettaa paljon ite elämää varten. Että aina ei kaikki mee niinku toivois... Jymy uutisista kerron sitten lisää kunhan vähän asioita varmistuu :D

      Poista
  2. Jos oot ottanu Lumikista kuvii tarhassa, niin saisinko niitä? en itse pääse koskaan Lumppaa kuvailemaan, olisi kiva saada siitäkin tarhakuvia :) kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on pari kuvaa siitä joita voin lähettää jos annat jonku osotteen minne lähetän ne :)

      Poista