Esittelyt

9. helmikuuta 2015

Viikonlopun kuulumiset

 Jo kolme jaksoa olen ollut lukiolainen! Vastahan mä siellä alotin? Tämä viikonloppu meni aika rauhallisissa merkeissä, mutta ehdin silti tehdä kaikenlaista.
  
  Lauantaina piipahdin tallilla juoksuttamassa Centin. Heppa käyttäyty aika hyvin, vaikka maneesin katolta putoili lumia aina silloin tällöin. Centti kyllä osaa olla niin ihana ja se lumoaa kenet tahansa ihanalla luonteellaan! Vaikka se välillä käyttäytyy vähän lapsellisesti, niin sille ei voi olla vihainen...



 Sunnuntaina olin ratsastamassa Fian. Ponilla oli aluksi reippaasti energiaa ja syttyi ihan kunnolla varsinkin laukoissa. Pyörin paljon pääty-ympyröillä ja tein paljon ravi-laukka siirtymisiä, sekä ravi-pysähdys siirtymisiä. Pysähdykset meni super, mutta laukasta raviin ei niin täsmällistä. Mutta tuli sieltäkin paljon hyviä pätkiä. Lopuksi ravailin melkein kokonaan pitkillä ohjilla ja Fia rentoutu ihan kunnolla. Tätä rentoutta pitäisi saada enemmän siihen kunnon työskentelyynkin.... Käveltiin pitkät loppukäynnit kentällä Lauran ja Pertin kanssa.



 Sunnuntai-iltana käytiin vielä Lyydian kanssa leffassa, joka oli tosi kiva päätös viikolle. Nyt alkaa seuraava jakso jolloin ei jää aikaa laiskottelulle sillä koulussa tulee vierähtämään aikaa vaikka kuinka. Lisäksi ratsastan Fian aina ti, to ja su ja Centillä käyn aina silloin kun ehdin.
 Joten tästä keväästä taitaakin tulla aika kiireinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti