Esittelyt

11. toukokuuta 2013

Rakkaudesta poneihin

 On ollut paljon ohjelmaa viime aikoina. Maanantaina olin Luckylla. Pyörin noin puoli tuntia kentällä ja Lucky tuntui tosi kivalta ja sitten käytiin Jennin ja Smillyn kanssa kiertämässä niemilenkki. Mukavan lämmintä oli.
  
  Tiistaina olin parin kaverin kanssa metsästämässä konffismekkoa, mutta ei löytynyt mitään :( Mutta hauskaa meillä oli! Kierreltiin kauppoja, syötiin frozen yoghurtit ja istuskeltiin kahvilassa.



  Keskiviikkona olin tallilla. Pidettiin ponikerho ja putsasin Nassen kamat. Heidi meni Ellillä ja kuvasin niitä sitten hetken. Illalla menin Pihlalle yöksi. Katsottiin Suomi-Usa ottelua joka oli kyllä niin surkea!

  Seuraavana päivänä lähdettiin taas tallille siinä ennen kello 4:ää. Siivottiin tarhaa ja tallissa muutenkin. Pestiin kaikkien ponien kupit yms. Omalla tunnilla menin Nassella. Ulkona oli niin lämmintä että vihdoin pystyi ratsastamaan pelkällä topilla. Lähdin tunnille positiivisin mielin, mutta palasin sieltä pettyneenä ja surullisena. En pitkään aikaan ole tuntenut itseäni näin huonoksi ratsastajaksi. Tunnilla teimme väistöjä ympyrällä ja sitten laukannostoja suoraan väistöstä. Nasse oli vielä ihan ok ravissa mutta laukannostoissa tapahtui jotain mystistä. Poni ei kuunnellut apuja ollenkaan ja ennakoi ja lähti. Joskus ihan toiseen suuntaan kuin minä olisin halunnut. Laukasta poni putosi raville koko ajan ja tuntui että mikään ei onnistu. No loppuravit meni sitten ihan hyvin, että edes jossain välissä Nasse oli ihan kiva... Mutta toivoin nyt Ericalta Nassea koko loppukauden ajaksi jokaiselle tunnille, jos sitten oppisin ponilla menemään. Ja ensi tunnilla me sitten hypätään! :D

















 Tästä päivästä lisää sitten jos  kun saan kuvia. :)

~Natte

1 kommentti: