Esittelyt

20. toukokuuta 2013

Aurinkoa ja hevosia

Viikonloppu sujui mukavissa merkeissä. Lauantaina ratsastin Luckyn. Herra oli ihan ok, on meillä mennyt monesti paremminkin. Totuttelin Luckya vihreään ruohoon ja syöttelin 10-15 minuuttia. Pesasin myös Luckyn suitset. Ei siitä sitten muuta.

 Sunnuntaina suuntasin Viikkiin. Matka kesti ennätyksellisesti lähemmäs kahta tuntia, sillä meiltä menee busseja tallille päin kaksi kertaa tunnissa ja minä reippaana tyttönä olin ajoissa pysäkillä, mutta sitten kun bussia ei näy yli 20 minuuttiin tajuan että sunnuntaina ne ovat jättäneet juuri tämän vuoron välistä. Siinä sitten kiroan ja odotan pysäkillä ainakin 45 minuuttia...
 No tallilla sitten oli kuitenkin kivaa. Säädettiin kaiken näköistä. Talutin 3 nappulaa Attea. Laitoin ainakin Ellin, Lumikin ja Nassen kuntoon tunnille. Haettiin Alman kanssa tammoja sisälle. Siistin myös vähän Nasun häntää. Lähdin kotiin 8 aikaan.




 Tänään olin koulun jälkeen Luckylla. Tuuppailin koulua kentällä ja otin pienet maastokävelyt. Lucky oli tänään yllättävän kiva ja tuli paljon hyviä pätkiä. Syöttelin heppaa jälleen noin vartin ja pesasin kanssa Luckyn koulusatulan.

20.5.2013

~Natte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti