Esittelyt

18. toukokuuta 2013

Mun ratsusta on tullu hevari!

Eli lähes koko viikko on sujunut mopokoulun teoria tunneilla. Sen takia jouduin jättämään keskiviikon talleilun väliin. Torstainakin ehdin vain omalle tunnille.

Listassa luki minun ilokseni taas kerran Nasse! :D Ponille tarvitsi laittaa vain suitset joten ei tullut kiirettä vaikka piti vaihtaa vaatteet ja kaikki. Sitten vain kentälle ja selkään. Heti alkukäynneissä huomasin kuinka poni heitteli päätään. Se siitä sitten. Eli Nassea todennäköisesti häiritsee kentän pölyämin tms. Syystä ei olla aivan varmoja, mutta siis ohjastuntumasta se ei johdu sillä poni tekee sitä pitkilläkin ohjilla.
 No alkuravailtiin ja poislaskien pään ravistelusta meni ihan hyvin. Tultiin kahta puomia ravissa ja sitten laukassa. Ekalla laukka kerralla Nassen mielestä puomitkin ovat niin hirveän suuria esteitä, joten tultiin niistä yli aika reilulla hypyllä! Seuraavalla kerralla Nasu kyllä tajusi että nyt ei ole vielä kyse esteestä. Sitten tultiin yhtä ristikkoa ja yhtä pystyä. Haha, näytti varmaan järkyttävältä kun minä ja Nasse siellä hypittiin. Välillä oli aika haastavaa ylläpitää laukka kun Nasse tippui helposti raville, joten kun siellä laukkailtiin niin Nasu pääsi välillä helposti liian pitkäksi joka johti sitten siihen että ponnistuspaikkoja oli vaikea ennakoida, eli jäin aika monesta hypystä jälkeen (muutenkin esteistuntani tarvitsee paljon harjoitusta ja hiomista)... No tätä pitää vielä harjoitella. Tuosta yllämainitusta välittämättä tuli myös monta ihan hyvää hyppyä. Mutta ylipäätään tunti tuntui ihan onnistuneelta ja nyt odotan innolla seuraavan viikon estetuntia.

Ilmavaralla












 Eilen viettettiin hauskaa iltapäivää/iltaa kavereiden kanssa. Oli tosi kivaa! Tänään suunnistan vielä Luckylle ja huomenna ehkä Viikkiin. :)

~Natte


7 kommenttia:

  1. Juu natte tuu huomen viikkii. Ja teil meni hevarinkaa ihan super hienosti :)!

    VastaaPoista
  2. hyvinhän toi näytti menevän :D haha, kivoja sukelluksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah tos on ne "onnistuneet" hetket tuntu et poni kulki puolet tunnista pää katossa ;D Ja joo.. xd

      Poista
  3. Tuu vaa tallille huomen! Mäki hoidan Nasseee mut nyt onkllä klo yks mun ihw oma tunti ilmansatulaa.

    -Liisa

    VastaaPoista
  4. Nii tosiaa voisko ton nassen harjan leikata?

    -Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis se pitäis :) En oo vaa ehtiny, mut jos täs täl viikol ehtis :)

      Poista