Esittelyt

24. toukokuuta 2013

Jumppista ja maastoretki

Eli torstaina olin tallilla. Ei tehty mitään kovinkaan erikoista, olin yhden tunnin mukana maastossa ja aloitin Nassen harjan perkaamisen. Sen siistimiseen menikin vähän enemmän aikaa kuin ajattelin, joten en saanut sitä läheskään valmiiksi. Sain nypittyä osan siitä, mutta sitten kello olikin jo niin paljon että jouduin jättämään sen siihen. Harjasin Nasun kunnolla ja laitoin kamat päälle.

  Tunnilla menin siis Nassella. Verkkailtiin pääty-ympyröil yhen puomin yli ekaksi ravissa, sitten laukassa. Että oli ihanaa kun ulkona oli kostea sää (ei silti satanut) sillä kerrankin Nassen pää pysyi paikallaan eikä se heitellyt sitä edes takaisin koko ajan. Laukoissa poni pysyi yllättävän hyvin nahoissaan ja muutenkin herra kuunteli apuja super hyvin.

 Sitten tultiin kolmen esteen jumppasarjaa laukassa, ensin pelkkinä maapuomeina, sitten ristikkoina ja lopuksi pystyinä. En saanut Nassea aina suoristettua kunnolla linjalle, mutta mitäs pienistä. Poni hyppäsi hyvin ja pysyin joten kuten hyvin mukana hypyissä. Sitten loppuverkkailtiin ja lopuksi lähdettiin vielä pienelle maastorinksalle yhden metsäsaarrakkeen ympäri. Oli tosi kiva tunti! :D








~Natte

2 kommenttia: