Esittelyt

4. toukokuuta 2013

Kesä lähenee päivä päivältä

Auringonpaistetta ja lintujen laulua, tuntuu jo niin kesältä! Kesä on ehdottomasti lempivuoden aikani. Vaikka kun talvella muistelee kesää ja kaikkea mitä siihen kuuluu, unohtaa liian helposti kaiken sen mistä sitten itse kesällä valitetaan= hyttysistä, paarmoista, käärmeistä ja kaikista ällötävistä lentävistä ötököistä. Ötökät on hirveitä, no mutta itse asiaan.

 Tortsaina olin ratsastamassa. Listassa luki siis yllättävästi minun kohdallani Nasse. Tykkään mennä samalla ponilla monta kertaa peräkkäin (Viikissä en olekaan mennyt lähes koko keväänä muulla kuin Nassella + kerran Javella, Aladinilla sekä Hemulilla) ja on kiva päästä menemään Nassella vakituisesti. Opin koko ajan ponista vain enemmän ja enemmän. 
  Olin mukana meitä edeltävän tunnin kanssa maastossa taluttamassa (tai kävelin vain vierellä) joten tuli vähän kiire laittaa Nasu. No kun oltiin päästy selkään ja alkuverrytelty ruvettiin työstämään sulkutaivutuksia ensin käynnissä ja sitten ravissa. Nasse oli parempi oikeassa kierroksessa sillä vasemmassa kierroksessa ei oikein väistänyt takaosaa niin hyvin sisälle päin. Mutta saatiin myös superhyviäkin pätkiä. Tehtiin myös parit avotaivutukset. Nekin menivät ihan hyvin.
  Sitten harjoiteltiin vähän vastalaukkoja. Nasse ennakoi laukannostoja vain vähän ja pari onnistunutta pätkää saatiin, joskus säädin ihan omia siellä selässä... Mutta tunnista jäi silti hyvä fiilis.
  Sitten Nasse talliin ja kotiinpäin.














 Näitä kuvia on taas vaihteeksi tosi tosi paljon ja tässä on vaan pieni osa. En vaan osaa valita mitkä olisi parhaimpia joten tuli aika monta. Kiitos Julialle kuvista!

 Eilen olin Luckyn kanssa koulutunnilla. Alkukeventelyjen jälkeen siirryttiin isolle pääty-ympyrälle jossa tehtiin ravi-käynti-ravi sekä laukka-ravi-laukka siirtymisiä. Tehtiin myös väistöjä ympyrän avoimeen päätyyn ja siitä laukannosto. Työstettiin myös laukkaa kokoamalla sitä pari askelta pituushalkajisan ylittäessä. Lucky oli ihan super! Varsinkin ennen välikäyntejä... Sitten tuntui vähän siltä että koko homma pitäisi aloittaa alusta. Meillä on vielä vaikka kuinka paljon opittavaa tai siis ainakin mulla... Tyytyväinenhän minä silti tunnin jälkeen olin ja väsynyt.


Kuvaaja saapui vasta loppukäynneille
 Nyt jatkan sitten tätä rauhallista viikonlopun viettoa lihapullia paistaen. Kauhea nälkä! 

~Natte




3 kommenttia: