Esittelyt

6. elokuuta 2014

Loppu on uuden alku

 "Tähän on hyvä lopettaa" oli vahva ajatus päässäni sunnuntaina kotiin ajaessa. Niinkuin sanonta (ja otsikko) sanoo on loppu uuden alku. Syksyn kuviot ovat vielä sekalainen palapeli jota yritän rakentaa. Mutta kuten otsikossa lukee niin jätin Viikin tunnit nyt taakseni ja käännän uuden sivun elämääni. Haikeaahan se on kun tuolla on niin monta vuotta tultu käytyä, mutta ainahan voin käydää Nassea ja muita poneja moikkaamassa.

Mutta nyt tämän tarinan alkuun: Sunnuntaina pääsin lähtemään Viikkiin vasta liian myöhään jonka tajusin tallille tullessani. Pienessä kirjeessä kuurasin tämän päivän rataharjoitus ratsuni kaiken maailman likatahroista. Monet olivat letittäneet ponit hienoiksi, mutta mun aika ei riittänyt kuin tuon huovan vaihtamiseen. En kuitenkaan myöhästynyt. 
  Oli tosi kiva päästä Nassen selkään reilun kuukauden tauon jälkeen. Ensin oli siis luvassa kouluratsastusta heC:n ratana. Nasse oli heti verryttelyn aikana paremman tuntuinen kuin koskaan. Radalle päästessä hyvä putki jatkui ja vaikka kaikki ei mennyt ihan nappiin lähdin viemään ratsuani takaisin talliin tyytyväisempänä kuin koskaan.
 Tulosten julkistamisessa yllätyin, Nasse ja mä tultiin ensimmäisiksi! Prosentteina saatiin 63,89% ja pisteet olivat enimmäkseen kuutosia mutta mukaan oli eksynyt pari viitosta ja jopa yksi kasi. Iltapäivällä lähdin varustamaan Nassen uudestaan esteitä varten.













Verkkahyppyjen aikana olin ihan hukassa. Nasse oli ihan super ja tempo pysyi hyvänä. Ongelmana oli vain minä. Tein liikaa enkä antanut ponille tilaa ennen hyppyjä. Eli yksikään ponnistuspaikka ei onnistunut. Tiedostin ongelman melkein heti, mutta en silti saanut tehtyä sille mitään ennen rataa. Rata oli aika lyhyt 40-50cm esteillä ja ihan vaan clear round. Rata meni meidän osalta puhtaasti (johon olen tyytyväinen) , mutta oma ratsastukseni ei ollut sitä parasta. Askeleet eivät sopineet lähes yhtään. Mutta huonomminkin olisi voinut mennä. Viimeinen loikka joka taltioitui kuvallekkin nauratti aika tavalla. Hyppyyn lähdettiin ihan hyvin mutta Nasu luuli tota estettä vähän korkeammaksi kuin mitä se oli...

  Iloisena lähdin kuitenkin kotia kohti.  Tätä parempaan kohtaan en voi lopettaa. 







Parhain!

9 kommenttia:

  1. Meet Nassella tosi hyvin! Te ootte oikeesti kehittyny ihan hirveesti! Olisi kiva jos tekisit postauksen just sun ja Nassen kehittymisestä.. Mut tosi kiva postaus ja onnea voitosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja toi postausidea kuulostaa tosi hyvältä joten kun aikaa löytyy voisin kokeilla väkertää jonkinsorttista.

      Poista
  2. Wou näytätte super hyviltä noissa kuvissa. Tulee kamala ikävä ku ei nähäkkää enää joka viikko viikissä, mutta onhan se loppu uuden alku! :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D Mullaki tulee, mut voidaan me kuiteski nähä :D

      Poista
  3. Miks lopetat tunnist Viikissä, minne siirryt, lopetatko? Etkö hoida enää Nasuu. Ihan kauheeet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkan vain Luckylla lukion takia :D Ja en periaatteessa joten pidä siitä hyvää huolta! :) Ja toin sille muuten uuden riimun :D

      Poista
  4. Hienosti teillä meni nassen kanssa, ihana poni ja hyvä sä ! :D harmi kun lopetit viikissä ratsastamisen :(

    VastaaPoista
  5. Oli ilo katsoa teidän menoa kisoissa. Kunpa meilläkin joskus menis niin hienosti sen mun vakioratsun kanssa.
    Ihan hurjan paljon kaikkea hyvää tulevaan, nähdään toivottavasti välillä.

    Ja suahan taitaa tulla vähän ikäväkin.

    Anna

    VastaaPoista