Esittelyt

31. elokuuta 2014

Yksi turha postaus lisää

  Hirveä hinku kirjoittaa mutta kirjoittamisen aihetta ei oikein juuri nyt löydy. Mukavan viikonlopun jälkeen on ihan mukava palata mukavaan kouluun mukavien ihmisten seuraan. Olen ruvennut viihtymään lukiossa ihan hyvin, vaikka kaikki pänttääminen (jota ei tosiaankaan ole paljon tässä jaksossa) saa mut tekemään kuolemaa joka ilta kun päivän päätteeksi pääsen kotiin. Mua ahdistaa vähän se ajatus kun seuraavat jaksot ovat monta kertaa rankempia kuin mitä nyt.

  Lucky on viime viikkoina ollut aika vaihteleva, pienen takapakin jälkeen meistä on kuoriutunut aika yhteistyökykyinen kouluratsukko ja varsinkin viime keskiviikkona Lucky kulki paremmin kuin varmaan koskaan ennen. Jouduin menemään maneesissa koska kenttä oli kuin valtameri ja olin heti vähän pettynyt: Tuntuu aina että maneesissa meillä menee surkeasti ja mun oma ratsastus muuttuu ihan valtavan huonoksi. Mutta heti alkuverkoista lähtien Lucky oli hyvin mukana ja kuunteli. En voinut olla muuta kuin yhtä hymyä vaikka olinkin kotona vasta kymmenen jälkeen ja sain seuraavana päivänä kärsiä väsyneenä koulussa.

 Elämä varsinkin hevosten suhteen on aika sekaisin, muutoksia tapahtuu ja lopulta tuntuu että jään miten sitten teenkään tyhjin käsin. Ihan yksi ilman mitään.


Paras<3

1 kommentti:

  1. Lukion ja hevostelun yhdistäminen voi olla työlästä, joten muista kuunnella itseäsi ja pitää myös lepopäiviä. Koulun käymiseen kannattaa suhtautua vakavasti, sillä hyvillä arvosanoilla on helpompu löytää jatko-opiskelu paikka.
    Ihana kuulla, että ratsastuksesi oli sujunut hyvin.Muista pitää hymy huulilla jatkossakin, niin se auttaa ratsastuksessa. Hevoset kyllä aistivat mielialamme paremmin kuin itse tajuamme. Tsemmpia ratsastukseen sekä opiskeluun. Jään odottamaan seuraavaa postaustasi ja mieluiten ihanien kuvien kera. Tuskin jäät tyhjin käsin ja yksin,epäilen. Hymyä huuleen ja ihanaa syksyn jatkoa.

    VastaaPoista