Esittelyt

8. elokuuta 2014

Sekalainen seurakunta kuulumisia

  Enää vajaa viikko jäljellä. Minne nämä päivät ovat kadonneet. Kohta pitäisi jo istua jälleen koulun penkillä, toki tällä kertaa ihan uudessa koulussa, uusien ihmisten seassa... Lukiokirjat pitäisi saada hankittua ja unirytmi pitäisi palauttaa normaaliin. Kuten jotkut jo ehkä tietää mun koulumatka pitenee huomattavasti joten myöhäisistä aamuista saan luultavasti vain haaveilla.



 Tuntuu välillä että elän kesästä kesään ja nyt jo rupean miettimään ensi kesää kun tämä on loppumassa. Tästä kesästä ei ehkä tullut ihan sellainen kuin ajattelin, mutta ei tässä moitittavaakaan ole. Kesätöitä, rannalla loikoilua, kavereiden kanssa ulkona olemista, tallilla oloa, Pohjanmaalla vierailua, itä-Suomessa reissailua, Tallinnan päiväristeily ja laavussa nukkumista ovat olleet pari asiaa mitä kesääni mahtui. Tuon lisäksi olen ehtinyt tehdä vaikka mitä muuta, mutta silti tuntui että jotain puuttuu. En tiedä mitä.
  Mutta uusi koulu ja uudet kujeet tekevät arkeen palaamisen kyllä ihan siedettäväksi, mutta mieliala laskee jo nyt kun ajattelen suomen kylmää ja pimeää aikaa joka on kohta edessä. Mutta ennen kuin syysmasennus iskee aion ottaa loppukesästä kaiken irti.




  Nämä viimeiset päivät vapautta tulevat kulumaan tallilla, rannalla ja muuten vaan rentoutuen. Ehkä sitten syksyn pimeinä iltoina kirjoittaisin paremman postauksen minun kesästäni, sillä nyt lähden täältä hämärästä sisätilasta ulos aurinkoon.
 Pitäisi varmaan myös jaksaa selvittää mihin aikaan ja missä minun pitää olla ensi tiistaina kun paluu arkeen koittaa...

  Viime postauksessa nämä uudet ihanuudet saivat jo ensiesiintymisensä, mutta jos joku ei siis huomannut niin tuhlasin pienen osan palkastani uusiin ratsastushousuihin. Minun budjetilla (olen nykyään äärettömän pihi) ostetut housut ovat siis Hööksistä ihan crw:n tavalliset tummansiniset ja kokopaikkaiset. Hintaa oli reilu 80e. Pari kertaa nämä ovat jo olleet hommissa ja toistaiseksi en ole ollut mitään muuta kuin erittäin tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti