Esittelyt

3. elokuuta 2013

Vikat treenit ennen kisoja

 Torstaina minulla ei ollut muita suunnitelmia joten suuntasin aamupäivällä tallille. Siellä oli tänään paljon vähemmän porukkaa kuin keskiviikkona. Ei me oikeastaan muuta tehty kun avusteltiin kursseilla ja auteltiin vähän Carkkia tallin teossa.
  Sitten menin myös Nassella. Alussa poni oli ihan mukava ja kostean sään takia ei heitellyt päätäänkään niin paljon. Mutta sitten kaksi traikkua ajoi pihaan ja tallin uudet tulokkaat astuivat niistä ulos. Se oli ponin mielestä niin pelottavaa että ei ollut mitään rajaa. Sitten kun ei ollut enää mitään pelättävää Nasse jatkoi possuilua sen kuin jaksoi ja ei siitä lopputunnista tullut sitten enää mitään. Hypättiin pari pientä estettä mutta eihän Nasse millään malttanut keskittyä niihin...

 "Onnistuneet" hetket tunnilta:






 Mihin tunti oikeasti kului :'D :

vois tehä mun ja Nassen kootut epäonnistumiset postauksen? xd
 Kisajännitystä, no ei ollenkaan. Lähtölistat tulivat tänään (perjantaina) ja sain yllätys yllätys Nassen. Ei kai kukaan muu sitä kauheasti ole kai toivonutkaan xd. No raahauduin taas tallille hyvillä mielin ja auttelin Julian, Lauran, Alman ja Carkin kanssa kursseilla. Lisäksi pesin Nassen suitset (en ehtinyt putsata satulaa), kuvailin Lauraa ja Janssonia ja menin myös Nassella viimeiset treenit ennen kisoja.      
  Poni jatkoi eilistä possuiluaan aluksi, mutta pienen taistelun jälkeen rupesi keskittymään kunnolla. Tultiin taas pari hyppyä ja lopussa herra oli tosi hyvä. Selvitin vielä Nassen hännän ja harjan ja ratsastuksen jälkeen pesin ponin letkulla.

 Niin vielä yksi ilmoitettava asia: Tutorien huone on muuten muuttamassa paikkaa, sillä vanhasta tulee yksityistallin satulahuone. Vaihdamme huonetta mökin saunahuoneeseen :'D jonka maalaamme tietysti pinkiksi.

 //Natte

16 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Tidätkö että tuleeko Javen "tilalle" ketään ja voisitko tehdä varuste postauksen?:)
    ( lagasin ja poistin tän saman kysymyksen tosta ylhäältä äsken:D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hajuakaan :D mut joo tässä on vanhempi varustepostaus kuvina mutta teen kait jossain vaihees uuden päivityksen tosta :D http://natenblogi.blogspot.fi/2013/04/ratsastusvarusteeni.html

      Poista
  3. Ketkä ne uudet hevoset oikein oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne ovat yksäreitä ja en tiedä onko minula tänne lupa kertoa niistä enempää joten kannattaa kysyä esim ericalta tai joltain :D

      Poista
  4. Tuli kaksi uutta hevosta. (:

    VastaaPoista
  5. Siis mikä toi yksityistalli viikis on? :D kuka sitä pitää? Monta paikkaa siel on? Millon toi yksäritalli tuli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikkiin on tullut yksäritalli kuudella karsinapaikalla ja toistaiseksi siellä asuu 4 yksityishevosta ja se on rakennettu nyt kesän aikana :)

      Poista
    2. Okei! Pitääks joku sitä? Vai onko itsehoito? :) kiitos kun vastasit :)

      Poista
    3. Siis sitä hoidetaan ponitallin ohella :)

      Poista
  6. ai häääh tuliks kaks uutta tuntsarii vai yksärii :DDDDDD wiiii

    VastaaPoista
  7. Ostitko Sä Ton Nassen huovan? Kai Se vihree säilytettiin?


    T. Nassen toinen hoitaja Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi sininen on tallin, sen vaaleenvihreen oon tuonu ite ja se meni kait pyykkiin tallin huopien kaa joten toivottavasti tulee viel takas :)

      Poista