Esittelyt

31. heinäkuuta 2013

Takaisin Viikkiin

 Ponit muuttivat viikonvaihteessa takaisin Viikkiin kesälaitumeltaan, jossa ne ovat viimeisen kuukauden viettäneet kesälomaansa. Tämän viikon aikana siellä järjestetään joitain vajaan viikon mittaisia kursseja joilla kävin tänään (keskiviikkona) avustamassa. Menen ehkä huomennakin ja perjantaina. Joitain ns. huligaani-poneja piti vähän liikuttaa ennen kuin niitä kursseille yhden kuukauden loman jälkeen viitsi laittaa. Ja Nassekin laskettiin niihin. 

 No siinä iltapäivästä laitoin ponin kuntoon ja nokka kohti kenttää. Mentiin vain kaikki askellajit läpi. Nasu ei ole laitsallakaan päässyt hevari-ominaisuudestaan eroon että heti kun otti ohjat tuntumalle rupesi vähän heittelemään päätään, mutta kyllä pystyttiin sen kanssa joten kuten elämään. Poni tuijotteli vähän muuttunutta ympäristöä ja laukatessa innostui vähän tavallista enemmän ja ei oikein aina meinannut pysyä nahoissaan. Mutta loppujen lopuksi Nasse meni ihan mukavasti ja oli ihanaa päästä taas menemään ponilla.






jalka vähä seikkailee


Todellisuus xd

Toinen postaus tänään, mutta nyt kun kerran inspiroi niin kannattaa ottaa siitä kaikki ilo irti ;)

~Natte

2 kommenttia:

  1. Muistatko ketä kaikkii niit "huligaani-poneja" oli? :D

    Kuvista päätellen ainakin Nasse, Masi ja Atte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis ainakin Masi, Nasse, Aladin ja Waltteri ja sitten Sunny. Attekin oli mukana, mutta itse en sitä oikein "huligaaniksi" laske ;D vaikka toki kaikki käyttäytyivät oikein mallikkaasti joten ei kait kukaan noist oo okeesti huligaani. Paitsi Nasse :D

      Poista