Esittelyt

31. heinäkuuta 2013

We're smiling but we're close to tears

Sunnuntaina kotiuduin siis Pohjanmaalta. Heti samana iltana menin vielä Luckylla. Pihla tuli samaan aikaan ratsastamaan Killen. Tehtiin semi pitkät maastolenkit ennen ja jälkeen kentällä pyöriskelyn. Tein paljon kolmikaarista siirtymisillä sekä vähän vastalaukkoja. Menin osan ajasta ilman jalustimia vaihtelun vuoksi. Luckyn ja mun yhteistyö ei sitten sujunut laisinkaan. Tuntui että en yhtään osannut ratsastaa.

 Maanantai aamupäivä sujui taas talleillessa. Tälläpä kertaa jätin satulan talliin ja ratsastelin tunnin kentällä ilman satulaa. Luckyn ravissa oli omitusesti kyllä helpompi istua ilman satulaa kuin satulalla. Tänäänkään ei sujunut mitenkään erityisesti, mutta hyviäkin pätkiä tuli. Kuvaajaa ei valitettavasti ollut. Illalla parhaat tuli meille yöksi. Valvottiin melkein koko yö ja kivaa oli.

 Tiistaina lähdin iltapäivästä Julian kanssa Luckyilemaan. Tehtiin pitkä maastolenkki ja sitten tuuppailin kentällä vajaat 45 minuuttia. Tein väistöjä pituushalkasijalta ja paljon voltteja. Pitkästä aikaa Lucky tuntui oikein kivalta. En siis väitä että se kulki mitenkään erityisen hienosti, mutta sen heiehkämäosaankinjotain-fiiliksen sain ja iloisena vein herran talliin. Sitten auteltiin kantelemaan vähän tavaroita koska Lucky muuttaa huomenna valmiiksi remontoituun talliin. Illalla pääsin vielä uittamaan Luckyn omistajien toista hevosta, Waldoa. Että oli hauskaa!

Kuvia tiistailta:








Waldo





~Natte

2 kommenttia:

  1. Hyvä postaus ja ihanat kuvat :3 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Ina<3 luulin et sun blogi on muute ollu jollai tauol ku vaihoit osotetta nii en ollu löytäny sitä :c mut nyt löysin ;)

      Poista