Esittelyt

15. heinäkuuta 2013

Kesäpäivien viettoa

 Kesä. Tämä on yksi parhaista sanoista maailmassa. Minun kesäpäiviini on mukavasti kuullut talleilu, rannalla kavereiden kanssa oleskelu, pitkään nukkumista ja myöhään kukkumista.

Viime maanantaina menin Luckylla. Tein jotain voltteja ja laukannostoja pituushalkasijalta ja Lucky toimi suht hyvin. Käytiin myös rannassa ja sain (tai ainakin yritin) uittaa Luckya! Herra suostui kulkemaan niin syvälle veteen että se ulottui mahaan asti, mutta sitä syvemmälle ei menty. Kivaa oli!
 Harmi ettei kuvaajaa tullut mukaan.

 Keskiviikkona sain ratsastaa Luckyn omistajien toisella hevosella. Aika totuttelemiseksi se koko kerta meni, mutta hyvin mukava tuttavuus ja miellelläni menen uudestaankin. Tein paljon vain perus siirtymisiä ja isoja ympyröitä ja sun muuta. Lopuksi menin vielä pienen maastolenkin.

 Torstai aamupäivänä päätettiin lähteä kaverini Lauran kanssa pitkälle maastolenkille. Tai no siitä tuli reilun tunnin mittainen rinksa. Itse tykkään tosi paljon ihan perus maastoilemisesta. Hyvällä mielellä palattiin sitten tallille. Tallin edustalla riisuin Luckylta satulan ja pyörin hepan kanssa hetken kentällä. Lucky tuntui ihan erilaiselta. Kuunteli jotenkin paremmin ja minulla oli paljon helpompi istua herran ravissa ilman satulaa. Kotiinpäin lähtiessä oli tosi hyvä fiilis!
 Torstai-iltapäivänä lähdin sitten Parikkalaan enoni luokse, siitä enemmän (+ kuvia) myöhemmin. 

Kiitos Laura kun jaksoit ottaa meistä pari kuvaa :)

Moikattiin kanssa Viikin poneja jotka olivat kesälaitumella. Nasu tosin oli ihan laitumen toisessa päässä joten en sit kauheasti nähnyt.








Atte
Atte
Atte
Spirit
Nelli
Elli ja Ramona
Hanna
Nasse ja Watteri

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia poneista! Varsinkin toi aten kuva :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi sulla! :) Ja missä päin eriknäsiä ponit laiduntaa, jos vois mennä kattomaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En oikein osaa neuvoa, mutta siinä yksityistallin lähellä :)

      Poista
  3. miksei luckysta oo esittely sivua?

    VastaaPoista
  4. Oii!!! Nasse on niin söpö!:)<3

    T. Liisa nassen toinen hoitaja

    VastaaPoista
  5. Ps. Alina saattaa tulla maanantaina tutoriks kun siit tulee tutor syksyllä. ;)Nii meijän ei tartte vaihtaa Niit hoito päivii.

    t. Liisa nassen toinen hoitaja

    VastaaPoista