Esittelyt

19. elokuuta 2013

Takaisin pohjalle, josta suunta vain kohti avaruutta

Hyväkään ei kestä ikuisesti. Vaikka haluaisi elää hyvässä maailmassa, missä kaikki sujuu, hevoset kulkevat hyvin, kuuntelevat apuja ja itse osaisi edes vähän enemmän. Mutta tällaiset haavemaailmat kestävät vain sekuntteja ja sitten häviävät. Siksi pienistä hetkistä pitää pitää kiinni. Kynsin hampain.

 Torstaina satuloin Nassen totuttuun tapaan. Innokkaana hyppäsin selkään ja lähdin talsimaan alkukäyntejä. Otettiin ohjat tuntumalle ja kevenneltiin molempiin suuntiin. Teimme siirtymisiä kahdella pääty-ympyrällä ja sitten volttien kautta avoja. Tehtiin myös laukannostoja ympyrällä väistön kautta.

 Unelmat jotka olin rakentanut että vihdoinkin osaisin ratsastaa tuota ponia, särkyivät. Ei sujunut sitten yhtään, ja kun tajusin sen silloin en yrittänytkään 100 kertaa ahkerammin niin kuin pitäisi, vaan annoin periksi. Miksi? Tämähän ei yhtään kuulunut suunitelmiini ja silti tein niin. Olen aika nynny.
 Tuntui että Nasse kulki pää katossa, kieli ulkona, ei reagoinut sisäpohkeeseen millään tavalla.

c. Ida ja Julia









Miksei toi poni vois liikkuu mun alla tollein enemmänkin xd

No, yritän olla lannistumatta ja tästä ei sitten suunta muualle kuin ylöspäin kohti taivasta. Lisää kuulumisia myöhemmin.

//Natte

5 kommenttia:

  1. On kyllä niin tuttu tunne :<

    Tää on tosi kiva blogi, kirjoitat kivasti ja on kiva kun on hyviä kuvia (: Tää on yks mun lempiblogeista.

    VastaaPoista
  2. monesti mullakin on ollu toi tunne :( mutta jos helpottaa näin niin mitä silmämääräsesti oon katellu nassen menoa ni se on aika vaikeen näkönen ja hankala saada rennoksi ratsastettua, varsinkin kun on toi pään heiluttaminen aika rajua välillä :D onks sille löydetty syytä vai tekeekö sitä ihan huvikseen ? onko nasselle kokeiltu semmosta "nenäläppää" vai mikä se nyt on :D joillakin hevosilla voi jopa turpakarvat kutittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä oot oikeessa että toi poni ei oo mikää helpoin mahollinen ja siis päänheiluttelun syytä ei tiedetä 100% mutta todennäköisesti jonkin sorttista "allergiaa" jotain kasveja ym kohtaan koska laitumellakin Nasse heitteli päätään ja sillä oli siellä siis 1 kk loma. On kait kokeiltu, ja auttoi kait vähän en tiedä miksi sitä ei enää ole. Mutta talveksi tämä toivottavasti helpottuisi edes vähän :)

      Poista
  3. Toi päänheittely juttu saattaa olla headshaking syndrooma katoppa YouTubesta ihan samanlaista kun Nassella. Ei ole vaarallista mutta sitä auttaisi just Se nenä lärpäke.

    VastaaPoista