Esittelyt

8. maaliskuuta 2013

Like everything I'm touching falls apart

Maanantaina ratsastin Luckylla. Herra oli tosi kiva ja meni lopussa mukavan rennosti. Tein kolmikaarista ja siirtymisiä. Siitä ei sen enempää.

 Tiistaina oli koulussa ulkoilma päivä. Sai valita erilaisista "aktiviteeteistä" ja valitsin yllätys yllätys ratsastuksen, kun se oli kerran yhtenä vaihtoehtona. Oltiin siis koulun läheisellä (tai no ei se kauhean lähellä ollut) tallilla. Menin kimolla Danyela nimisellä tammalla. Danyela oli poni-hevos rajan korkuinen. Uskaltaisinko sanoa että silti vielä poni? En ole aivan varma. Sillä tunnilla ei tehty mitään kauhean erityistä sillä siinä oli paljon eritasoisia ratsukoita.

 Keskiviikkona mulla oli synttärit. Täytin 15. Koulun jälkeen olin tallilla. Ei tehty mitään erityistä ja vaikka mulla oli kamera mukana unohdin kokonaan kuvata. Talutin öm ainaki Allua maastossa ja sitten Waltteria. Pidettiin myös ponikerho Pihlan kanssa.

 Torstaina tulin taas tallille heti koulun jälkeen. Kävelytin Attea selästä käsin noin tunnin, sillä poni on ollut sairaslomalla 2 viikkoa ja ei ole varmaankaan mitään kaikkein turvallisinta laittaa sinne selkään heti ensimmäisenä joku alkeiskurssilainen jos ponilla olisi yli paljon virtaa. Atte oli kuitenkin rauhallinen. Lopuksi mentiin myös pari pätkää ravia.
 Omalla tunnilla menin Nassella. Viime tunti Nassella oli jäänyt vähän häirtsemään joten oli kiva että saisin mennä ponilla uudestaan. Hypättiin rataa. Nasse oli tosi kiva. Vaikkakin pari kertaa poni juoksi ohi tai joissain loikissa jäin vähän jälkeen, niin mitä pienistä. Kokonaisuudessa tunti meni super hyvin! Suurin ero oli siinä että tuntui ensimmäisen kerran että Nasse kuunteli mua täysin laukassa, kun ennen poni on aina vedellyt joka kerta vähän omiaan. Siis olen kyllä pystynyt pysäyttämään, kääntämään ja sillein, mutta tällä kertaa se tuntui erilaiselta. En osaa selittää...

 Tänään ajattelin pitää koti-illan ja siivoilla vähän sillä huomenna meille tulee sukulaisia kylään. Voisin muuten laittaa seuraavaan postaukseen joitain kuvia minun synttärilahjoista, jos siis jaksan. Ja tähän loppuun laitan vielä pari kuvaa ja sen kauan sitten lupaamani videokoosteen tallipäivästä. Siitä tuli kyllä todella surkea, sillä unohdin kuvailla ja juuri ennen meidän ratsastustuntia kameran akku loppui xd

PS. Vastatkaa ihmeessä sivupalkissa olevaan kyselyyn. Ja kiitos Idalle joka teki mulle ton uuden bannerin. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti