Esittelyt

11. lokakuuta 2014

Kesän suosikit

Syysmasennuksen alkaessa sain inspiraatiota selata takaisin menneeseen kesään, joka koostui mun osalta suureksi osaksi kesätöistä, mutta mukaan mahtui jos minkä sortin tapahtumaa. Joten keksin idean listata suosikkejani kesältä 2014. 


 

1. Suosikki paikka
 Eka kuva on itä-Suomesta, mun entisestä mummolasta. Mummoni on jo ollut enkelinä noin kymmenen vuotta joten paikka on enoni omistuksessa. Se on yksi kesän must-paikka, ja siellä varsinkin tuo tien toisella puolella oleva järvenranta on paikka missä kesäpäivisin kuluu monen monta tuntia. Parempaa rantaa saa hakea.
  Toka kuva on jos joku tienviitoista tietää niin pohjanmaalla, missä mulla myös on sukulaisia. Sieltä mun suomenruotsalaiset juuret juuri tulevat. Siellä on käytävä ainakin kerran kesässä. Ihana paikka!






2. Suosikki tapahtuma(t)
  Kaikki ihanat hetket kavereiden kanssa. Rannalla, kaupungilla, missä vain, ovat olleet suosikkejani vaikka emme tekisi mitään sen erikoisempaa. Meidän lähellä on pari kivaa uimarantaa jossa on tullut vietettyä vaikka kuinka paljon laatuaikaa ihanien ihmisten kanssa.
  Myös muita ihania hetkiä muistelen ilolla: peruskoulun loppuminen, riilahti sekä tietysti kaikki ihanat auringonlaskut joita ikuistinkin aivan liian vähän.




3. Suosikki ratsu
  Tähänkin kategoriaan on pakko laittaa kaksi. Nasse, jonka kanssa meillä on rupenut vihdoinkin sujumaan tuon kesän aikana. Paras kaikista.
  Sitten on myös Riilahden ponimummo Maxie, jossa vain on sitä jotain. Maxie on poni johon rakastuin ensisilmäyksellä. Tänä kesänä pääsin vain kerran mummon selkään, vikan päivän maastoestekisoihin. Mutta parempaa lopetusta leirille ei voi saada.



4. Suosikki vaatteet
 Rakastan kesävaatteita ja harmittaa joka syksy kun ne ihanat shortsit, topit ja mekot joutuu laittamaan vaatekaapin perälle. Tänä kesänä mulla oli paljon lempparivaatteita ja tässä on ehkä pari kivointa.
 1. Korkea vyötäröiset shortsit Bikbokista
 2. Valkoinen "pitsi" toppi Bikbokista myös
 3. Kukallinen lyhythelmainen kesämekko joka on ehdottomasti lempparimekkoni kautta aikojen.



5. Suosikki musiikki
Kuuntelen kesäisin aina älyttömän paljon musiikkia ja kesätöissä radiokanava Yle x3m:istä tuli mun uusi paras kaveri. Mutta vapaalla monet vanhemmat suomalaisartistit ja yhtyeet mm. Eppu Normaali ja Leevi and the Leavings soivat aika tavalla. Mun musiikkimaku osaa olla tosi vaihteleva.





6. Suosikki kosmetiikat
 Kesällä käytin todella vähän kosmetiikkaa ja meikkiä sillä ihoni oli mennyt niin paljon paremmaksi. (Ylemmässä kuvassa näkee mun profiilin ilman meikkiä, siitä näkee mun ihon kunnon heinäkuussa). Mutta varsinkin hajuvedet ja body mistit olivat silti käytössä.
   1. Escadan Born in paradise-tuoksu on varmastikin paras mikä mulla koskaan on ollut, harmi että se on jo aika lopussa.
   2. Synttärilahjaksi saamani Body shopin Satsuma body mist omaa myös ihanan raikkaan ja kesäisen tuoksun että sitäkin on tultu ruiskuteltua aika tavalla.
   3. Kms:n solperfection-hius spray, mikä lie on putilo jonka löysin kotoa ihan sattumalta. Siitä tuli heti mun lemppari. Se teki hiuksista tosi pehmeät ja takuttomat ja sai vähän rasvaisetkin hiukset siedettäviksi. Varsinkin kun hiukset kuluivat auringosta ja vedessä pulikoimisesta tästä tuli ihan luottotuote. Harmi että se on loppunut sillä siitä olisi vieläkin hyötyä nyt syksyn tullen.


7. Suosikki asusteet
Ehdottomasti aurinkolasit. Nuo pyöreämmät ovat omasta mielestäni kivemmat kuin nuo toiset mutta molemmat ovat olleet ahkerassa käytössä ja ne pelastivat aina asun kuin asun.
  1. Gina Tricot
  2. Cubus



 8. Suosikki ruoka
  Näitä kahta ei varmaankaan voi ihan ruoaksi laskea, mutta syötäviä kuitenkin. Mehujää on yksi parhaista kesäherkuista. Tuo kuvassa oleva mehujää on ostettu Pohjanmaalta yhden rannan jätskikioskista. Oli muuten varmaan paras mehujää minkä ikinä olen syönyt.
  Tuoreet hedelmät varsinkin vesimeloni oli myös ehdoton lemppari. Vesimelonia meni varmaan kesän aikana monta kymmentä kiloa. Heheh


9. Suosikki kuvat
Vaikka en kuvannut tänä kesänä yhtä paljon kuin yleensä on näitä kuvia silti kertynyt aika tavalla. Nassen ja muiden ponien kuvia laitumelta on ilo katsella. Ja tuo alempi kuva Pohjanmaalta jonka veljeni otti on näkynyt täällä blogissa ennenkin ja syy on varmaan se että tykkään siitä. (siinä näkyy muuten se kukallinen mekko)

 Lopuksi syksyn pimentyessä olisi kiva nähdä lisää kuvia kesältä joten ajattelin haastaa mukaan pari blogia kertomaan kesän suosikeistaan kuvien kera.
1. Kerro mistä sait haasteen
2. Kerro vähintään viisi kesän suosikkia (kategoriat on vapaavalintaisia)
3. Haasta vähintään viisi uutta blogia mukaan ja kerro heille että heidät on haastettu (ei takaisinhaastamista)

 Haastan mukaan:
-Villi ja vapaa
-Se ei ole vain harrastus se on elämäntapa
-Fortify
-Mischievous mixture
-Ponityttö seikkailee
-Carkki ja Kille

6 kommenttia:

  1. Hei vähän kiva postaus :) Hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus, ja meenpä nyt tästä tekemään haastetta :)!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta, otan sen vastaan ;D p.s. I-H-A-N-A postaus, kaipaan superisti takas kesään ♥

    VastaaPoista