Esittelyt

1. huhtikuuta 2014

Kertomus kahdesta estetunnista

 Vitsi kun odotan että valoa riittää illan myöhemmillekkin tunneille ja pääsisi vihdoin ulos kentällä ratsastamaan. Toistaiseksi ollaan kyllä vielä pyöritty maneesissa, mutta ehkä tällä viikolla? Kahtena torstaina ollaan hypätty, ja viime viikolla olikin perus kouluratsastusta taas.

 Nasse toimi molemmilla estetunneilla ihan okei. Myöhemmällä tunnilla kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen. Uudet puomit ja "erikoisempi" este, joka tosiasiassa ei ollut sen kummallisempi, oli ponin mielestä niin kammottava että sen ylityksestä ei tullut melkein mitään. Vaikka se laskettiin pienen pienenksi kavaletiksi, Nasse saattoi pysähtyä jo 5 metriä ennen estettä. Ennen tätä tuntia se ei ole koskaan kieltänyt, joskus kun olen ollut omissa ajatuksissani herra on saattanut mennä ohi, mutta kieltoja ei monia ole tullut. Kuitenkin saatiin pari ihan hyvää hyppyä.

 Lauantain valmennuksissa aloiteltiin puomi- ja kavaletti työskentely ja saa nähdä miten minulla ja Hertalla menee sitten kun (jos) hypätään ihan esteitä. 
 Luckyn kanssa otettiin vähän rennommin perjataina ja huristeltiin ilman satulaa kentällä. Ai että oli kivaa. En ole sitten viime kesän mennyt Luckylla ilman satulaa, alussa heppa oli vähän kummissaan että mitä tapahtuu, mutta alkuhämmennyksen jälkeen Lucky kulki paljon paremmin kuin satulalla.

20.3.2014





13.3.2014






6 kommenttia:

  1. Oi vitsi menit suuper hyvin ja hyppäsittekste tota mustaa "erikoisempaa" estettä ollenkaan :)??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos :D ja joo xd mut Nasu "pelkäs" sitä hullun lailla, ja mun riittämättömät taidot ei saanu sitä siitä yli :'D

      Poista
  2. jeaaa teilhän menee nasuttimen kans kivasti :3

    VastaaPoista
  3. Voi että teillä meni hyvin, mites nasutin tolla lailla estettä pelästy :D

    VastaaPoista