Esittelyt

14. huhtikuuta 2014

Kentällä pitkästä aikaa!

  Eka kerta tänä vuonna kun pystyttiin menemään ulkona kentällä torstai-illan tunnilla. Oli ihanaa mennä ulkona ja nähdä auringonvaloa vielä illan myöhempinäkin tunteina. Ratsuna toimi yllätysyllätys taas kerran Nasse.

  Aika tavallisen puoleinen koulutunti ja Nasse oli aika kiva. Laukannostoissa, jotka tehtiin siten että ensin käyntivoltti kulmaan, jonka jälkeen laukka ja pitkä sivu sitten laukassa, poni otti vähän kierroksia ja steppaili paikallaan pariin otteeseen, mutta luvatta poni ei lähtenyt. Varsinkin lopputunnista Nasse oli tosi kivan tuntunen. Kuvia löytyy taas aika reilusti.














Lopuksi olen vielä väsännyt taas jonkun sorttisen koosteen parilta tunnilta, jonka laataamiseen meni vaikka kuinka kauan jonka jälkeen tajusin että unohdin hiljentää taustalla olevat äänet. Mutta voivoi.

Hei jos ette ole jo laittaneet kysymyksiä kysymyspostausta varten käykää laittamassa pari edelliseen postaukseen! Toteutan kysymyspostauksen noin viikon kuluttua.

5 kommenttia:

  1. ihan järkyttävän epätasanen tuntuma ja kauheeta vemputtamista tuolta suusta. juoksee selkä notkolla ja takajalat tallissa. pohkeella ja istunnalla enemmän ratsastusta kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah en oo väittänytkää et osaisin ratsastaa :D sikshän mä käyn tunnilla :D + ens kerral nimellä sitten joohan ;)

      Poista
    2. enkä mä väittäny ettet osaa ratsastaa :) nimi on julia vilander, sori oon suorasananen ja sanoin vaa asiani, vähä ilkeen kuulosesti, anteeks :)))

      Poista
  2. Tosi kiva video, hyvin editoitu ja kiva fiilis! Saat Nasun kulkemaan tosi kivasti, paremmin kuin moni muu. Edellinen kommentoija ilmaisi asiansa todella rumasti. Kieltämättä varsinkin ulko-ohjan tukesi voisi olla ehkä tasaisempikin, mutta kuten itsekin sanoit, käyt tunneilla oppiaksesi. Sitäpaitsi Nasse on sellainen päänsä heittelijä ja heiluttaja, että tasaisen tuntuman säilyttäminen sillä on melkoisen haastavaa. Älä lannistu! Olet kehittynyt ratsastajana enemmän kuin itse varmaan uskotkaan ja kehityt ihan jatkuvasti lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä ihanan piristävästä kommentista! :D

      Poista