Esittelyt

1. maaliskuuta 2014

Heippa Suomi!

 1. Yksi päivä oli ihan super ihana sää ja oli pakko ottaa pari kuvaa. 2. Kaverin myöhässä oleva synttärilahja, macaroneja. Ei sillä ollu synttärit kun vasta joulukuussa ;) 3. Viikonlopun aamupala, nam. 4. Vielä yksi kuva ekasta kevätauringosta.
1. Kaverilta lainatut kengät yksiä "juhlia" varten. 2. Astetta terveellisempi välipala. 3. Nutella + hedelmät = nam. Perjantai-illan iltapala. 4. Osataankin olla iloisia :D

  Tämä ei ollut mikään puhelimen tyhjennys postaus. Halusin vain kokeilla laittaa kuvat tällä kertaa näin. Hevostelu on ollut aika taka-alalla tällä viikolla. En muistakaan milloin viimeksi olisin ollut viikon aikana vain kaksi kertaa tallilla.
 Aamun valmennus Hertalla sujui ihan kiitettävästi vaikkakin minulla on vielä hurjan paljon opittavaa tästä hevosesta. Olen ollut Hertan selässä yhteensä kolme kertaa nyt. Maanantaina ratsastelin Luckylla rennosti ja tehtiin kunnollisempi maastolenkki kuin pitkään aikaan.

 Vaikuttaako tämä muuten vain minuun mutta kevään tulo piristää kaikin puolin. Aikaiset herätykset eivät tunnu niin aikaisilta, jaksan tehdä enemmän asioita ja tallillakin on paljon kivempaa. En malta odottaa kesää. Ainoana stressin aiheena on juuri nyt tämä yhteishaku-juttu. Pitäisi kai jo tietää minne haluaa, mutta minä en ole vielä saanut päätettyä ja aika kuluu kuin tiimalasissa.

 Mutta nyt on kuitenkin aika sanoa Suomelle heipat. Tunnin kuluttua auton nokka suuntaa kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja myöhemmin iltapäivällä olisikin tarkoitus istua mukavasti lentokoneessa kohti Italiaa. Matkakohteena Rooma. Kuulumisiin.

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kauniita kuvia taas! Se on kyllä totta että kevät ja valo piristää tosi paljon! :)

    VastaaPoista