Esittelyt

4. marraskuuta 2013

Marraskuun alkua

 Apua kun aika menee nopeasti. Tämäkin vuosi alkaa olla jo lopuillaan. Viikot vain hurahtavat silmien edestä. Viime torstaina menin omalla tunnillani Atella. Aikamoinen yllätys sillä en ole mennyt Atella varmaankaan yli vuoteen. Ihan hauskaa siitä silti toivon tulevan. 

 Poni oli edelliselläkin tunnilla joten ei tarvinnut kuin vaihtaa omat kamat ja kipaista maneesille vähää vailla seitsemää. Jalustinten säätöä ja uralle alkukäyntejä kävelemään. Aloiteltiin hetken kuluttua itsenäisellä ravi verryttelyllä. Tein enimmäkseen päätyympyröitä jotta saisin ulkopohkeen kunnolla läpi, sillä Atella on välillä tapana vähän puskea ulospäin juuri kaarteilla. 

 Jossain välissä otettiin laukkaa mukaan, ja tehtiin suljetun oven päätyyn laukkaympyrää. Aluksi Atte oli vähän laiska ja rikkoi raville pari kertaa, mutta sitten tajusi jutun ja innostui juuri sopivasti.
  Sitten tultiin vähän uran sisäpuolelle ja aseteltiin ensin poneja harjoitusravissa molempiin suuntiin. Sitten tehtiin väistöjä vieläkin uran sisäpuolella. Atte yritti vähän karata apujen alta, mutta tuli siinä paljon hyviäkin väistöjä. Sitten siirryttiin takaisin isolle uralle ja tehtiin kulmiin voltteja ja pitkät sivut avoja. Lopuksi vielä itsenäisesti loppukeventelyt ja -käynnit.
  Oli tosi kiva mennä välillä jollain ihan erilaisella ponilla kuin millä yleensä menen. Tunnista ei ole yhtään kuvia joten saatte iloita vanhoista kuvista kun joskus kauan sitten menin Atella.


Atte kesä 2012 





 Haluatteko muuten että tekisin blogiin joulukalenterin jos vastaus on joo, niin laittakaa ihmeessä joulukalenteriluukkuideoita tuonne kommentteihin?? Ja toinen osa kysymyspostauksen vastauksista on tulossa ihan lähipäivinä.

 Lopussa vielä pari kuvaa Nassesta viime viikolta, poni on vaan niin ylisöpö. 

(c) Alma





5 kommenttia:

  1. jeajeajeaaa TEEE JOULUKALENTERIII

    VastaaPoista
  2. Juu tee toki joulukalenteri. Ja ei oo oikeen ideoita, ku ittelläni ei kauheesti joulukalenterista oo kokemusta, mut mäki voisin väsätä semmosen :D!! + SUper kiva postaus natteseni!

    VastaaPoista