Esittelyt

26. lokakuuta 2013

No, just stop. Let me be.







 Pari syksyistä kuvaa Luckysta jotka satuin nappaamaan tällä viikolla. Syksykin lähenee jo loppua ja odotan kauhulla sitä kun ensimmäinen pysyvä lumisade tulee. 
  Luckyn kanssa on viime viikkoina mennyt aika kohtalaisesti, yhtenä päivänä tuuppailin ilman satulaa, pari muuta kertaa ihan satulan kanssa pitkien maastolenkkien kera. Rupean vähittelen pala palalta oppimaan tuota hevosta, mutta todella paljon on vielä jäljellä. Toivon että aikaakin on. Nyt olen käynyt Luckylla noin vuoden, mutta tuntuu että kehitystä ei ole tapahtunut melkein ollenkaan, tai ehkä vähän.

 Torstaina oli taas estetunti. Hyppäsin Nassella. Alkutunti meni super hyvin, mitä nyt paria innostunutta ekstra kierrosta laukkaa pääty-ympyrällä. Tultiin osia B-merkin esteradasta. Saatiin monta hyvää hyppyä hyvällä lähestymisillä, mutta lopputunnista jotenkin keskittymiseni herpaantui täysin ja ponnistuskohdat meni miten sattuu. Mutta hei eihän kukaan ole täydellinen ;) 

 Huomenna taas tallille ja ensi viikolla yritän ehkä saada Luckyllekin kuvaajan.

8 kommenttia:

  1. Minä päivin käyt luckylla ensviikol? jos satutaa samaa aikaa nii voitas vaik ottaa jotain kivoi kuvii ihan maastakäsin, sillai et mä kuvaan sua&luckyy ja sä mua&Killee? oisko mtn? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kuulostaa just hyvält!! :D Meen pe ja la ens viikol :)

      Poista
  2. Ihania kuvia luckystä <3 ja muutenkin kiva postaus :)

    VastaaPoista
  3. tuitui ♥ teee joku vähä niiku myday vaiks siit päiväst ku meet luckylle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihiih :D ai kuvina vai videona? en tiiä saanks laittaa videoit luckyst mut katotaan ;)

      Poista
  4. Vooi tosi kiva postaus ja ihanii kuvii!! :3

    VastaaPoista