Esittelyt

1. lokakuuta 2013

Kahdet kisat, kaksi ruusuketta

Viime viikonloppuna käytiin Luckyn kanssa näyttäytymässä seuran kisaradoilla.
  Lauantaina herätys aikaisin aamulla ja tallille. Letitin hepan harjan ja laitoin kaiken valmiiksi. Hyvissä ajoin selkään, alkukäynnit ja verryttelyt. Verkassa Lucky ei tuntunut laisinkaan hyvältä, mutta heti kun päästiin radalle rupesi sujumaan paljon paremmin. Mentiin siis c-merkin koulurata.
  Yleensä kärsin kamalasta kisajännityksestä ja menen radalla ihan lukkoon, mutta tällä kertaa tilanne ei ollut ihan noin paha. Toki minua jännitti, mutta sain siirrettyä jännityksen taka-alalle ja keskittymään ratsastamiseen paljon paremmin. 
  Lävistäjän ravilisäys sujui hyvin, laukka-ympyrät kohtuullisesti, täyskaarrot hieman matelevassa ravissa, mutta tyytyväinen on ainoa sana jolla voin kuvailla tunnetta jolla poistuin radalta. Iloinen kuullessani tulokset 63.333% joka riitti toiseen sijaan (2/5). Ylpeä Luckysta.

 Sunnuntain kuvio meni vähän samalla tapaa. Herätys, tallille, Lucky kuntoon. Tänään ei kylläkään tarvinnut letittää. Auttelin hetken esteiden kantamisessa jonka jälkeen hyppäsin ratsuni selkään. Verryttely maneesissa, Lucky tuntui kivalta. Pari verkkahyppyä kumpaankin suuntaan. 
  En ole siis hypännyt Luckylla kunnolla kuin kerran ja pari kertaa mennyt kavaletteja tai pieniä esteitä. Mutta kyseessä oli siis tänään mun ja Luckyn ensimmäinen 60cm. Iloisena siirryin kentälle jossa ravailin pienen hetken ennen lähtöäni. 
   Hypättiin puhdas rata. Pari omituista hyppyä tuli radan aikana, mutta suurin osa yllättävän hyvin. Ja 60cm luokassa oli arvostelu A.1.0, eli ei uusintaa ja virhepisteiden mukaan sijoitus. Sieltä tuli sitten sinivalkoinen ruusuke (1/2). Tokihan luokassa oli mukana vain 2 osallistujaa, jaa... Mutta hei puhdas 60  ja olen tyytyväinen. Ylpeä Luckysta osa 2. 

Kuvaajaa ei valitettavasti ollut kumpanakaan päivänä, ellei lasketa paria huonolaatuista iPhone otosta joita ei ole vielä siirretty koneelle. 

Voin iloita teitä parilla vanhaakin vanhemmalla kuvalla jotka sattumoisin löysin vanhan koneen kätköistä. Ovat kait vuoden 2008 alkupuolelta, jos oikein muistan.

"vanha Karlvik" Ellillä
Kirsikkaa harjaamassa kesäkurssilla.


Eilen olin taas Luckylla. Menin pitkästä aikaa ilman satulaa. Aloittelin ihan perus käyntityöskentelyllä: voltteja, pysähdyksiä ja vähän avotaivutuksia. Tein samoja juttuja kanssa ravissa. Sitten otin vähän laukannostoja ja työstin laukkaa isolla ympyrällä. Keskityin kerrankin 100%. Lucky oli super. Parempi kuin varmaan koskaan ennen. Harmi kun ei taaskaan ollut kuvaajaa.
  Mutta taidan vihdoinkin ruveta pala palaselta ymmärtämään miten tuota hevosta pitää ratsastaa. Tai ehkä vasta nyt ymmärän kuinka paljon siellä selässä täytyy tehdä. Tästä lähtien ei enää mitään matkustelua, vaan ratsastusta.

Ainiin, viime torstaina menin Viikissä taas Ruutilla. Jotenkin on omituista kun en ole mennyt Nassella niin pitkään aikaan. Vaikka onhan Ruutikin kiva. Tehtiin pituushalkaisijalta voltteja ja sun muuta. Ruuti oli ihan mukava. Sunnuntainakin olin Viikissä, eikä siellä tapahtunut mitään kummallisempaa. 

Luckylla pari viikkoa sitten 
-''-
 Nyt pari tallivapaata päivää ja torstaina taas Viikkiin. Ja mukavaa kun on tullut kysymyksiäkin jo noin paljon. Lisää saa vielä käydä kysymässä tämän (klik) postauksen kommentti osioon.

//Natte

6 kommenttia:

  1. XDDD aww noi vanhat kuvat :3 mut tää oli kiva postaus!:)

    VastaaPoista
  2. herran jestas noi on nostalagisia noi ekat kuvat, siis voi eeeiii! :)) tuli iha ikävä vanhoja hyviä aikoja ;( ♥ jaja onnee viel, sul ja Luckyl meni tosi hyvin kisat! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha niin onki :D harmi ku niit aikoja ei enää saa takasin ;( ja kiitos :D nii sulki ja killel! :D

      Poista
  3. tuitui noi vanhat kuvat, katoin itekki yks päivä jtn. tosi vanhoi kuvii karlvikist. Mutta onnee kisoista, ja hienosti meette Luckyn kanssa :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi vanhoi kuvii on aina niin kiva katella :D kiitos! :D

      Poista