Esittelyt

20. lokakuuta 2013

8 laadukakasta maneesikuvaa

Nyt kun maneesikausi avautuu kuvaamisesta tulee haasteellisempaa. Kun tuntinikin on sen verran illasta että on jo ihan pimeä niin kuvat ovat vähän sen mukaisia. Mutta kiitos ihanalle Julialle joka silti jaksoi kuvata!

 Nämä kuvat ovat pari viikkoa sitten olleelta estetunnilta. Menin pitkästä aikaa Nassella! Viimeksi menin ponilla yli kuukausi sitten... omituista. Tultiin tuollaista innaria, ensin pari kertaa pelkkinä puomeina jonka jälkeen puomit nostettiin ristikoiksi. Sitten tultiin yhtä yksittäistä ristikkoa, joka muutettiin sitten pystyksi, ja sieltä innarille. Meille tuli Nassen kanssa muistaakseni monta ihan onnistunutta hyppyä, mutta välillä oli vähän hankaluuksia saada askeleet sopimaan. Nojoo, ei tuosta oikeastaan ole sen enempää kerrottavaa.

 









Viime torstaina oli myös estetunti Nasulla. Kuvia minulla ei valitettavasti ole, joten kerron vain lyhyesti.   Tultiin pientä neljän esteen rataa, joka sisälsi ainakin omasta mielestäni aika vaikeita teitä. Oli tosi hyvä tunti vaikkakin ehkä mulla ja ponilla ei mennyt niin onnistuneesti :D

Huomenna luultavasti Luckylle, toivottavasti löytäisin kuvaajan jostakin...
//Natte

6 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ihan hyvä laatusiahan nää on maneesikuviks :)

    VastaaPoista
  2. Menit nassella ihan älyttömän hyvin! <3 ja kiva postaus :)

    VastaaPoista
  3. jee nää sun postaukset hirmu kivoja ! ois kiva saada jotai videooki tänne :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänkjuu :D voisinhan joskus yrittää väsätä jotain jos aikaa riittää :P

      Poista