Esittelyt

7. marraskuuta 2013

Pari sunnuntaipäivän kertomusta

Kamera addiktit
Poni iloisena vastassa
Parin viikon takaisena sunnuntaina vietettiin mukava tallipäivä Viikissä Alman ja Lauran kanssa. Siihen kuului tutorhuoneen siivousta, tallissa auttelemista, ensin Spirit taluttamista maneesissa ja sitten Masin talutusta (extreme)maastossa, sekä paljon naurua ja järkeviä ideoita.
 Niin naurua, sitä jota kaipaan. Tai oikeastaan kaipaan niitä vanhoja aikoja, jotka sisälsivät enemmän naurua. Niitä entisiä aikoja. Mutta ne eivät tule takaisin. Siksi tällaiset pienet valon hetket (oli sumuista koko päivän) ovat kullan arvoisia, hetkiä jolloin kaikki tuntuu olevan ennallaan.

 Lopuksi vielä iltatee ihanien ihmisten seurassa tekevät tällaisista päivistä tärkeitä, vaikka mitään sen ihmeellisempää ei tapahtuisikaan. Näitä valon pilkahduksia harmaassa, pimeässä syksyssä tarvitsen.






 Viime sunnuntain tallipäiväkin ft. Alma oli juuri sopivan rento. Talutin Sunnya, putsasin Nasun satulan (sillä aikaan kun Alma oli ratsastamassa), tehtiin tutorhuoneen suursiivous, laiteltiin poneja kuntoon, saatiin ideoita johonkin wannabe-taidekuvailuun (kuvien toteutukset näet tuossa ylhäällä, haha, tosi taiteellista, mutta yritys kumminkin) Pääsin vielä Nassella viimeiselle tunnille. 

 Aloiteltiin käynnissä joissa tehtiin voltteja ja volttikahdeksikkoja. Nasse taipui ihan kivasti. Sitten kevyessä ravissa vähän lisää voltteja. Nasse taipui vieläkin ihan okej. Sitten otettiin parit laukannostot pääty-ympyrällä molempiin suuntiin. Tuli monta hyvää nostoa, sekä pari ryntäystä joista sain Nassen kiinni kuitenkin suhteellisen nopeasti. Sitten kai välikäynnit, jonka jälkeen jakauduttiin kahdelle pääty-ympyrälle jossa ensin käynnissä väistöjä ympyrän avoimelle sivulle ja keskihalkaisijalla laukannosto. Pari askelta laukkaa ja takaisin raviin ja sitten käyntiin. Nasse malttoi odottaa yllättävän hyvin, mutta ei keskittynyt väistöihin kunnolla. Sitten tehtiin väistöt ravissa, ja sama tehtävä toiseen suuntaan, jonka jälkeen loppuravit ja -käynnit
 Ihan tyytyväisenä vein ponin talliin.
 (c) Alma



Tuollaisia nuo minun sunnuntain tallipäivät yleensä ovat. Mukavan tavallisia, mutta silti tekemistä riittää koko päiväksi. Todella kivoja toisin sanoen, varsinkin nyt talvikaudella kun pimeä yllättää niin nopeasti niin ehtii tehdä tallilla jotain myös valoisan aikaan, toisin kun arkisin jolloin pimeys laskee heti koulun loputtua.

//Natte

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  2. wouu siistejä kuvia :o ja heiij tää on vaa ehdotus mut tee joku kerta sellainen ostaus jossa on vaan kuvia ja kerrot kuvien avulla tyyliiin parilla sanalla mitä kuvassa tapahtuu uknow xd

    VastaaPoista
  3. Miten ihmeessä teitte noit sydämmii ja niit?! :o ihan sika hienoja kuvia ja tosi kiva postaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha me ollaa Alman kaa niin taitavii ;))) ja kiitos :3

      Poista
  4. Hihiii noi meijän kuvat :p!!! :D

    VastaaPoista