Esittelyt

25. marraskuuta 2013

Kuulumisia ja Nasukuvia

 Apua, joulukuu lähestyy hurjaa vauhtia ja minulla on täysi työ valmistella muiden mukana joulukalenteria. Eli hyvällä onnella saatte jokaiselle joulukuun päivälle enemmän tai vähemmän kiinnostavamman erikoispostauksen, videon ym. Itse olen ainakin aika innoissani asiasta! :D

 En ole tämän kaiken kiireen keskellä ehtinyt kunnolla tekemään mitään tavallisia kuulumispostauksia, mutta parit viime viikot olen torstain tunnillani mennyt Nassella. Ihan perus koulutunteja. Pari viikkoa sitten työskenneltiin paljon ponien suoruuden kanssa ja tehtiin väistöjä, suoristuksia ja laukannostoja pituushalkaisijalla. Nasse oli ihan super! Pari kertaa yritti lähteä kaahailemaan laukannostojen yhteydessä, mutta meni meillä silti paremmin kuin pitkään aikaan.

(c) Julia


 Viime viikolla pääsin torstaina pitkästä aikaa aikaisemmin tallille, tet-jakson vuoksi, ja ehdin tehdä kaiken näköistä ennen tuntiani. Tällä kertaa treenailtiin takaosa käännöksiä, jotka nyt menivät vähän niin ja näin. Tulihan sieltä ihan hyviäkin pätkiä. Sitten tehtiin myös volttteja joilta nostettiin laukka ja laukattiin puoli kierrosta uraa pitkin. Joskus jouduin tekemään pari volttia, yhden sijaan, mutta meillä olikin enemmän ongelmana saada nostoista teräviä, kuin ei lähteä kaahottelemaan. Nasse oli tuollakin tunnilla tosi hyvä! 

(c) Julia


takaosakäännöksen yritys...
  Ja vielä suuri kiitos kaikille 50 lukijalle! En kuvitellut että teitä kerääntyisi näin monta :D

//Natte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti