Esittelyt

3. kesäkuuta 2013

You, you, you got me crazy

Kesäloma, vapaus, aurinko, kukat, leirit, ripari, valvomista. Kesäni on virallisesti alkanut. Enkä halua sen koskaan loppuvan. Miksi aikaa ei voi pysäyttää? Haluan vain elää hetkessä, hetkessä joka kestäisi ikuisesti. 

Viime viikonloppuna olin Luckyn kisahoitajan Ypäjällä ja maanantaina ratsastin Luckyn. Herra oli tosi hyvä ja tuntui tosi kivalta ratsastaa. 
 Keskiviikko ja torstai sujui Viikissä. Torstaina menin Nassella kaksi tuntia, yhden rästin ja toisen kerran omalla tunnilla. Hypättiin molemmilla tunneilla. Tultiin suhteutettua väliä johon piti mahtua 5 askelta. Ensin molemmat pystyinä ja myöhemmin toinen pystyistä nostettiin okseriksi. Pari eksoottista hyppyä tuli, mutta paremmin pysyin mukana hypyissä. Nasse oli hirveän energinen ja olisi vain halunnut laukata ympäriinsä. Omien jalkojeni asentoa pitäisi yrittää korjata esteiden päällä sillä se näyttää ihan kauhealta.













muokkaus

Perjantaina tappelin macaron-leivosten kanssa joita olin luvannut leipoa serkkuni ylioppilasjuhliin. Alussa koko hommasta ei meinannut tulla yhtään mitään, mutta lopulta sain aikaiseksi jotain ihan kelvollista.



Nyt on sitten kasi luokka läpäisty, hyvin arvosanoin. Todistuksessa suurin osa numeroista näytti 8 tai 9. Huomenna alkaa viikon mittainen ripari ja tänään pitäisi jaksaa pakata. Ihanaa kun nyt on kaksi ja puoli kuukautta lomaa ja vapautta. Sitten alkaa taas vuoden mittainen paahtaminen koulussa. Mutta nyt haluaisin vain pysäyttää ajan ja elää tätä kesää täysillä, ikuisesti.

picmonkey on uusi kaverini 
picmonkey on uusi kaverini 

~Natte

2 kommenttia:

  1. Saatko ite vaan pestä nassen/suihkutella sen tunnin jälkee? Nassen toinen hoitaja liisa.

    VastaaPoista