Esittelyt

29. kesäkuuta 2013

Kauden viimeinen tunti ja hyppelyä Luckylla

Torstaina, eli toissapäivänä, piti käydä itäkeskusksessa iltapäivällä joten ehdin tallille vasta vähän ennen kuutta. Syöttelin Nasse hetken ulkona ja sitten rupesi laittamaan poniherraa. Saatiin mennä ilman satulaa kun oli kauden viimeinen tunti. Ratsastin paljasvarpasin joka on kyllä yksi mukavimmista asioista mitä voi tehdä :D Tuntui vapaalta.
 Oikeastaan ei tehty mitään järkevää koko tunnilla. Hypättiin esteitä ilman käsiä ja muuta hauskaa. Nasse oli tänään erilainen. Parempi. Tämä oli neljäs päivä putkeen kun menin Nassella ja kaikki aikasemmat päivät tuntui että olimme menneet enemmänkin Nassen pään ja mielen mukaan, mutta tänään tuntui erilaiselta. Oli ponilla energiaa, mutta se odotti apuja ja merkkejä minulta. Poni odotti että sanoisin sille nyt saa mennä, eikä juossut pää kolmantena jalkana kuin yleensä.
 Todella hyvä päätös tälle kaudella, sillä nämä pienet onnistumisen ja edistymisen merkit tuntuvat välillä olevan aika harvassa.

















 Pihla tuli meille yöksi ja seuraavana aamuna herätyskello soi jo seitsemältä sillä Luckyn omistaja hypyttäisi minua ja Luckya yhdeksän aikaan. Laittelin Luckyn kuntoon ja kävelin alkukäynnit. Sitten herättelin heppaa ravissa ja laukassa, tai no ainakin yritin. Lucky oli tosi laiskalla tuulella, eikä oikein viitsinyt. Mutta sitten lopuksi sain herraan vähän vauhtia. Tultiin ensin kolmen esteen jumppista, ja sitten okseria jossa oli vesimatto. Tultiin myös jotain kavalettia ja joitain puomeja. Sitten yhdistettiin kaikki radaksi jonka tulin pari kertaa. Sitten loppuverkkasin ja kävelin hetken. Lopuksi lähdettiin vielä maastoilemaan. Maastossa otettiin pari ravipätkää ja pari laukkapätkää. 
 Lucky oli ihan super hypätä, tykkäsin kovasti.











Olen siis saanut uuden kypärän jonka esittelen tarkemmin heti kun ehdin :)

~Natte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti