Esittelyt

31. joulukuuta 2012

Tavoitteita vuodelle 2013

Olen itsekseni miettinyt ensi vuodelle tavoitteita ratsastuksen ja hevosten parissa. Päätän nyt sitten julkaista tänne blogiini postuksen tavoitteistani. 
 En tavoittele mitään kummoisia asioita, mutta tavoitteiden kautta saatan oppia enemmän.

Tutusta ja kasvattaa luottamusta Nasseen

Nasse on minulle vasta uusi tuttavuus. Haluan oppia tuntemaan Nassen paremmin ja kasvattaa molemmin puolista luottamusta.

Tehdä kunnollisia laukanvaihtoja


Olen surkea ratsastaja, mutta haluan oppia kunnollisia laukanvaihtoja. Lucky niitä minulle varmaan parhaiten voi opettaa.

Suorittaa ratsastuksen B-merkin

Ratsastuksen B-merkkiin kuuluu este ja kouluosuus. Esteosuutta ollaan harjoiteltu tunnilla, mutta ei olla suoritettu mitään. Esteet haluaisin mennä joko Ramonalla, tai jos pääseen treenaamaan enemmän niin Nassella. Kouluosuutta pitäisi harjoitella, en tiedä kyllä yhtään kenellä menisin sen.

Tutustua Luckyyn paremmin ja oppia ratsastamaan Luckylla

Lucky on kanssa aika uusi tuttavuus joten tutustumiseen menee aikaa, lisäksi haluan oppia menemään Luckylla kunnolla, mutta onhan tässä aikaa :)

Startata parissa seurakisoissa

Vuokrasopimuksessa lukee että saan osallistua Luckylla seuran koulukisoihin, ja miksi ei? En kyllä kauheasti perustu kilpailemiseen, mutta olisihan se ihan hauskaa. Jos siis kesään mennessä osaan ratsastaa Luckylla paremmin xd

Parantaa Nassen laukkaa (tai omaa ratsastustani xd)

Nasse innostuu aina kun laukataan ja ponilla on sitä energiaa vaikka muille jakaa, joten laukkaa pitäisi rauhoittaa ja saada Nasse rennommaksi. Käynnissä ja ravissa poni on nykyään aika rauhallinen, mutta laukoissa on vielä kehittämistä.
 Tosin kaikkihan saattaa riippua vain omasta ratsastuksestani, ehkä poni meneekin paljon paremmin jollain paremmalla ratsastajalla.


Elli 2012



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti