Esittelyt

9. heinäkuuta 2014

Satula tallissa

 Viikin ponit pääsivät ansaitulle laidunlomalle tuossa kuun vaihteessa. Ennen sitä ehdin toki pari rästituntia ratsastaa ja laskin että menin yhteensä neljä tuntia ilman satulaa Nassella tuon viikon aikana. Nasse toimii tosi hyvin ilman satulaa. Muistaakseni kaikilla noilla tunneilla pompittiin pieniä esteitä ja torstaina oltiin meidän omalla tunnilla esteviestiä josta poni innostui kovasti. Mukava tapa lopettaa tämän kevään kausi. 

  Ensi syksyn kuviot ovat vieläkin auki, mutta ajattelin nyt nauttia tästä kesästä ihan kunnolla joten toivottavasti saan nämä jutut fixattua. Saa nähdä mitä tapahtuu.


Launtailta (c) Ina, Mia?








Torstailta (c) Alma







5 kommenttia:

  1. Yhdeksäs kuva on mun suosikki!
    Kuva missä hyppäät Nassella ilman satulaa ja poni hyppää kuin pieni tiikeri.

    Hui, miten olet venynyt pitkäksi, hih tarvitset kohta rullaluistimet, että voit mennä Nassella. Ilman satulaa sen huomaa, mutta painon puolesta varmaankin voit huoletta ratsastella Nassella sillä sehän vanttera poni ja sinä tuskin painat yli 60kiloa virallista Viikin tallin painorajaa, jotta voi ratsastaa siellä.
    Miten on syksyn laita? Tutorina et jatka, mutta ratsastko Viikissä vai ratsastatko vain Luckya? Hankitko kenties uuden vuokrapollen tai peräti oman? Oletko sinä kenties ostanut Waltterin? Tuskipa, sillä sehän ei kuulu vakioratsuihisi.
    Jään odottelemaan innolla seuraavaa postausta ihanien kuvien kera ja toivottavasti jaksat vastailla kysymyksiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nasse tosiaan hyppää joskus tollasia supersöpöjä tiikeriloikkia! Ja jepp, eihän mulla ole pituutta kuin reilu 160cm, mutta huomaan jo itsekkin että ponit rupevat käymään vähän pieniksi.

      Syksyn kuviot ovat tosiaan siis vielä ihan auki, mutta en kirjoittele tänne blogiin mitään niistä vaihtoehdoistakaan ennen kuin saan vähän selvennystä tilanteeseen. Mutta sen voin sanoa että en minä ole Waltteria ostanut :D

      Kiitos vielä kivasta kommentista!

      Poista
    2. Onko Waltteri myyty??? :o

      Poista
    3. Joo se menee teuraaksi

      Poista
    4. teidän kannattaa kysyy asioista joltain joka tietää, ei multa :)

      Poista