Esittelyt

16. helmikuuta 2013

You're amazing and it's true

Taas vähän postaustaukoa. Ongelmana oli siis että kone oli huollossa, taas... Ja en halunnut tehdä kuvatonta postausta joten päätin odottaa että kone tulee takaisin kotiin. Vihdoinkin alkoi hiihtoloma! :D Vähän kuluneesta viikosta.

Tiistaina olin tallilla. En ollut kuin pari tuntia. Auttelin yms. Keskiviikkonakin olin tallilla. Pidettiin Pihlan kanssa ponikerho ja siivottiin yms. Torstaina menin Nassella! Avattiin tämän kevään estekausi. Ei menty kylläkään kuin pari kavalettia ja pari pientä estettä. Nasse meni yllättävän rauhallisesti ja mukavasti. Odotan innolla ensi viikon tuntia :) + Hyvää ystävänpäivää!<3
 Perjantaina ratsastin Luckylla. Herra ei oikein halunnut keskittyä joten meni vähän miten meni. Lopussa ihan ok, mutta on mennyt paremminkin. Perjantai iltana vietettiin veljeni synttäreitä. Elikkä tuli vieraita ja syötiin kakkua.

Vähän kuvia tänne loppuun. Anteeksi että tuli taas vain tällainen postauksen tynkä, mutta mitäs pienistä. Ja videonteko-ohjelmamme toimii nyt kun saatiin kone huollosta, joten se kooste tulee sitten jossain vaiheessa.








4 kommenttia:

  1. jeah tuli sielt sit iha kivoiki kuvii räpsittyy :D JA ET LAITTANU SITÄ HIANOO PERÄÄNANTO KUVAA :OOOO

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus ja nyt munki tekis mieli tulla tallille ja tunneille, mut pitää kestää viel viikko. ++meet superhyvin nassella!!

    VastaaPoista
  3. kiitos :D tuutko ens to tunnille? haha kiitti xd

    VastaaPoista