Esittelyt

23. helmikuuta 2013

Live, love, laugh

Torstaina heräilin vähän myöhemmin ja pidin aika rennon aamupäivän. Omituista kyllä vaikka mulla on loma niin en ole mitenkään hirveästi "lomaillut" kun koko ajan on ollut kaiken maailman ohjelmaa.
 
  Iltapäivästä köröttelin bussilla tallille. Ratsastin rästi tunnin Nasulla. Mentiin esteitä (ja puomeja). Nasse on tosiaan omassa elementissään esteillä. Menee paljon rauhallisemmin kuin koulutunneilla ja ei kaahaa ollenkaan. Tunti meni omasta mielestäni todella hyvin. Kiitos Inalle kun jaksoi kuvata. Tähän tulee pari kuvaa ja videokooste (tässä). En pysy kunnolla mukana kaikissa hypyissä ym. mutta ihan sama, kivaa ainaki oli! :D Illalla menin myös omalla tunnilla Nassella. Tehtiin aika samoja juttuja kuin aikaisemmalla tunnilla. Poni oli vähän energisempi ja en oikein aina pysynyt itse mukana, mutta meni kuitenkin ihan hyvin.

Illalla kaksi kaveriani tulivat meille yöksi. Juteltiin kaikesta mahdollisesta myöhään, ennen kuin minä tylsänä ihmisenä nukahdin. Tänään olin aamusta Luckylla. Tein voltteja ja avoja. Lucky oli ihan kiva ja meni oikein mukavasti. Vaikkakin säpsähteli aina välillä katolta tippuvia lumia.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti