Esittelyt

11. joulukuuta 2015

Maallista mammonaa osa 2 | ikisuosikit

 Taas jälleen vähän pinnallisempaa juttua tähän väliin. Mutta tämä postaus on jo kauan ollut luonnoksena ja vasta nyt sain aikaiseksi kirjoittaa tämän loppuun. Tein aikaisemmin samantyyppisen postauksen kosmetiikasta, sen voit lukea tästä. Mutta asiaan siis: tässä on kourallinen mun luottotuotteita.


1&2. Klippoteket Super Maximum Strong-hiuslakka on luottohiuslakkani. Nykyään en kylläkään käytä lakkaa hiuksissani lähes ikinä, mutta aikaisemmin sitä tuli ruiskuteltua aika lailla enemmän. Mutta jos joku hiuslakka pitäisi valita niin tuo on kyllä ylivoimaisesti paras kokeilemani: siinä on hyvä pito, tuoksu on miellyttävä ja se ei jätä hiuksia rasvaisen näköisiksi. Tuota pienempää pulloa oli helppo kantaa laukussa jos kuontaloa täytyi korjata päivän aikana. Lisäksi lakka on hinta-laatu suhteeltaan todella hyvä!

3. Aqualan L-perusvoidetta ei voita monikaan tuote. Varsinkin sen jälkeen kun huono ihoni parani siedettäväksi en uskaltanut enää kokeilla mitään uusia kasvovoiteita vaan käytin ja käytän edelleen pelkästään tuota. Toimii ainakin mulle tosi hyvin ja kasvojen lisäksi toimii muutenkin mainiosti koko kropalle. Lisäksi perusvoidetta voi käyttää meikin pesuun joten toimii monessa tilanteessa.

4. Klippoteketin kuivashampoo on ajan myötä osoittautunut todella käytännölliseksi ja hiusten pesuväliä pystyy kivasti pidentämään ainakin päivän tämän tuotteen avulla. Riippuu varmaan aika paljon hiustyypistä miten tämä toimii, mutta mulla ainakin auttaa paljon. Eli tätäkään en voi muuta kuin ylistää. Hintakin on aika edullinen.

5. Lumene Natural Code-mattameikkivoide kuuluu kanssa samaan kategoriaan Aqualanin kanssa: eli en oikein uskalla vaihtaa tuotetta ettei ihoni reagoisi siihen. Ja tämä perus meikkivoide toimii vallan mainiosti. Peittää ihan kohtuullisesti (voisi kyllä peittää vähän paremminkin) ja sopii ainakin mun iholle. Hintalaatu suhdekin on hyvä. En ihoni paremmaksi menon jälkeen ole käyttänyt enää lainkaan puuteria joten tuo on oikeastaan melkein ainoa voide jota arkimeikkini kanssa tuikkaan naamaani.

6. Eucerin Dermo Purifyer-naamanpesuaine on apteekista ostettu kasvojenpesugeeli jonka löysin ihan sattumalta. Se on kuitenkin osoittautunut kelpo tuotteeksi joten siinä olen pysynyt. Ei siinä muuta erikoista oikeastaan ole.

7. Bepanthen on kaiken pelastaja. Toimii huulirasvana ja kaikkien kuivien kohtien parantajana. Sopii myös haavoihin ja hiertymiin. Uskon että jokainen tietää mikä Bepanthen on joten en sitä viitsi tässä enempää ylistää. Mutta luottotuote jota ei korvaa oikeastaan mikään.

8. Sensain ripsiväriä käyttäneenä en enää muita ripsareita huoli. Tuo on niin vaivaton ja täydellinen että en tiedä edes mitä sanoisin. Ei jätä pandalaikkuja silmien ympärille, ja irtoaa vaivattomasti lämpimällä vedellä. Mutta viileässä vedessä on huippu vedenkestävä. Jotkin muut ripsarit saattavat kyllä tehdä ripsistä tuuheamman ja pitemmän näköiset kuin tämä, mutta juuri tuo meikinpoiston helppous ja luotettavuus saa minut pysymään juuri tämän tuotteen pauloissa.

9. The Body Shop:in vartalovoiteet kuuluvat mun ehdottomiin suosikkeihin. Talvisin yritän rasvata mun kroppaa säännöllisesti jotta välttyisin kuivuneelta iholta. Body Shopin kaikki tuotteet ovat kylläkin oikeita luottotuotteita, mutta juuri nämä vartalovoiteet ovat ehdoton suosikki.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti