Esittelyt

2. joulukuuta 2015

Jaahas

Moikka!
 En aio päivitellä että en ole kirjoittanut. En aio pyydellä anteeksi edes sitä että en ole avannut bloggeria lähes puoleen vuoteen. Kaikki blogiini liittyvät asiat teen itseni vuoksi ja jos ei vain ole huvittanut niin ei vain ole. Minkäs sille mahtaa.
 Tämänkään postauksen ei ole tarkoitus herättää tätä kuollutta sivustoa, vaan tämä on pelkkä testi; ehkä tajuankin tämän olevan mukavaa puuhaa, siis kirjoittamisen, ja saan jonkun inspiraatioaallon ja haluaisin päivitellä mitä mun toisen lukiovuoden syksyyn on kuulunut. Syksyn (sekä loppukesän) aikana olen ehtinyt tehdä vaikka mitä! Olen käynyt kolmella reissulla; neljään eri euroopan maahan, hypännyt mun ekat kasikympit, opiskellut, treenannut, selvinnyt kahdesta koeviikosta kiitettävin arvosanoin, innostunut uusista asioista, kadottanut innostuksen vanhoihin asioihin, itkenyt ja nauranut. Kohta joulukin kolkuttaa jo ovella.
 
 Tämä saa jäädä tällaiseksi millimetrin pituiseksi pintaraapaisuksi ja ehkä, mutta vain ehkä, saatte vähän lisäpäivittelyä. Ensin vain haluan miettiä mihin suuntaan kaikki menee, aloitanko puhtaalta pöydältä? Vai jätetäänkö tämä sivusto vain möyhimään yksinäisyydessään? Tai ehkä kunnostankin tämän uuteen uskoon ja kukaan ei tunnista tätä enää? Se jää nähtäväksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti