Esittelyt

6. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 yhtenä postauksena

Okei, moi!

Oon kauhean tylsistynyt, en keksi mitään tekemistä tämän jalan kanssa, tuntinikin jouduin peruuttamaan :( Siksi teen nyt tällaisen pitemmän postuksen vuodesta 2012 jotta saisin vähän ajan vietettä xd ja ehkä jotain ihmistä saattaa pikkasen kiinnostaa tämä minunkin vuosi, tai sitten ei!

Tiedän että tällaisen saman tyylisen postuksen löytää joka ikisestä blogista, mutta haluan silti kertoa vuodestani ja tehdä vähän pitemmän postauksen. Jos ei kiinnosta lukea jättäkää lukematta, en pakota ketään ;) Kerron nyt siis vuodesta 2012 kuukausi kerrallaan, kuvia unohtamatta.

Tammikuu

Tammikuussa ponien oli jo tarkoitus muuttaa Viikkiin uuteen talliin, mutta rakennustyöt olivat viivästyneet joten ponit jäivät sitten asustelemaan paja-tallille vielä reiluksi kuukaudeksi. Uutta kautta ei voitu vielä aloittaa, mutta tallilla järjestettiin irtotunteja. Mentiin talli-kavereiden kanssa usealle irtotunnille. Saatiin mennä usein ilman satulaa ja meninkin sitten useimmiten Sampolla. Lisäksi siellä järjestettiin parin päivän estekursseja. Menin yhden estekurssin, Javella.








Helmikuu

Helmikuu, silloin ponit muuttivat Viikkiin. Siellä pidettiin avajaiset joissa oli ponikatrilli, Opettajien katrilli ja talutusratsastusta. Talutin Sampoa talutustratsastuksessa. Poni käyttäytyi tosi hyvin. Tunnit alkoivat ja menin mm. Ramonalla ensimmäisen kerran. Lisäksi oltiin perheen kanssa Itävallassa laskettelemassa.








Maaliskuu

Tässä kuussa Viikkiin tuli 4 uutta ponia. Atte, Hanna, Nelli ja Kerttu. Menin mm. Eetulla ja Javella ja Ramonalla. Tehtiin tosi paljon hauskoja asioita ja sekoiltiin. Mulla oli myös synttärit. Täytin 14v. Mitään erikoista ei tapahtunut, mutta oli silti yksi vuoden parhaimmista kuukausista.








Huhtikuu

Huhtikuu meni nopeasti. Mitään erityistä ei tosiaankaan tapahtunut. Opin tuntemaan tallilaisia paremmin ja menin mm. Spiritillä :)








Toukokuu


Ihan kuukauden alussa, hyvä kaverini piti ridasynttärit, yksi vuoden hauskimmista ratsastuskerroista :) Toukokuussa menin öm ainakin Javella, Sampolla. Sitten ratsastin ekan kerran Atella ja Hannalla. Molemmat olivat oikein mukavia tapauksia. Viikkiin tuli uusi poni nimeltä Allu.










Kesäkuu

Kesäloma <3 Tunnit jatkuivat kesäkuun loppuun asti ja jossain välissä meillä oli meidän tutor leiri johon kuulu 3 tuntia ratsastusta. Koulutunti, estetunti ja ilman satulaa. Menin esteet Ellillä ja muut Sampolla <3 Lisäksi omalla tunnillani menin mm Atella ja kauden vikalla tunnilla Sampolla. Tallilla järjestettiin myös kesäkursseja joilla olin avustamassa. Oltiin myös käymässä enoni luona itä-Suomessa. Heidän naapurissa asuu 3 hevosta.











Heinäkuu

Heti alkukuusta olin Riilahdessa maailman parhaalla leirillä, oli tosi kivaa :D Olin myös kaverini kanssa Pohjanmaalla sukulaisteni luona viikon. Ponit olivat koko heinäkuun kesälaitsalla. Olin pari kertaa katsomassa niitä ja Sampo näytti niin onnelliselta.










Elokuu

Elokuun alussa järjestettiin pari kesäkurssia joilla olin avustamassa. Silloin oli myös estekisat joissa menin c-merkin esteet Unilla. Samana päivänä tallille tuli uusi poni, Waltteri.  Menin kerran Kertulla. Tunnit alkoivat myös, menin mm. Atella, Ellillä, Unilla ja Sampolla. Koulut alkoivat :( ja aloitin siis 8. luokan.  Päivä ennen koulujen alkua sain kuulla että Sirius (meidän kissa) oli kuollut. On niin ikävä <3 Lisäksi Kokis lopetettiin pahan lihasvamman takia. :(








Syyskuu

Sampo lähti… Kaikki motivaatio hevosia ja ratsastusta varten hävisi. Tunsin itseni niin yksinäiseksi, ilman Sampoa. Menin viimeisen kerran Sampolla päivää ennen kuin poni lähti. Poni oli super<3 
 Menin ekan kerran Allulla. Viikkiin tuli kolme uutta ponia, Aladin ja Lumikki ja Iitu. Järjestettiin tuutoreiden kanssa hoitajille maneesi-ilta.









Lokakuu

Elämä jatkui samaa rataa, yksinäisenä ilman Sampoa. Meillä oli jonkin sorttinen estekausi jonka menin Ramonalla. Meninkin sitten tosi usein Ramonalla ja rouva oli ihan kiva. Kävin katsomassa Sampoa ponin uudessa kodissa. Ihan lokakuun lopussa rupesin vuokraamaan ruunikkoa Lucky ruunaa.











Marraskuu

Viikkin saapui kaksi lehmän näköistä ponia Masi ja Nasse. Bella ja Kirsikka lähtivät eläkkeelle ja Kerttu lähti jalkavamman takia. 13.11 rupesin hoitamaan Nassea… Meninkin sitten melkein joka tunnin Nassella. Ruvettiin harjoittelemaan katrillia joulujuhlia varten.
 Oltiin myös Amsterdamissa yksi viikonloppu.







Joulukuu

Joulukuussa oli tallin joulujuhlat sekä koulun joulujuhlat. Saatiin todistukset ja sitten alkoi joululoma<3 Tallin joulujuhlissa esitettiin se meidän katrilli. Joulua vietettiin suvun kanssa ja välipäivillä chillailtiin. Menin kauden viimesen tunnin Nassella.







Huh tässä meni aika monta päivää kirjoittaa tämä mutta oli aika hauskaa muistella kulunutta vuotta ja toivottavasti tästä vuodesta tulee hyvä. Huomenna alkaa koulu… Ja keskiviikkona tallille pitkästä aikaa pitämään ponikerhoa.

Ja muuten videotyökaluni (iMovie) ei toimi, laggaa pahasti :( Joten videoita eikä tallipäivä koostetta tule ennen kuin saadaan se toimimaan

<3:llä Natte

2 kommenttia: