Esittelyt

24. marraskuuta 2012

I think about you every day

Mikä tässä on niin vaikeaa? Miten voin ikinä jatkaa kunnolla?



Yritän olla ajattelematta, mutta se on lähes mahdotonta. Yritän piristyä, mutta se on usein vaikeaa. Toivottavasti vielä joku päivä saan jostain voimia. Onhan mulla Nasse ja Lucky ja Kendra, mutta...





<3:llä Natte


8 kommenttia:

  1. Hei, sun on vaan pakko jaksaa ja tsemppaa ittees eteeenpäin. Se on vaikeet kun se rakkain poni lähtee, tiedän, koska oma ponini Porsche myytiin Viroon asti kesällä... Vaikka se kuinka sattuu, on vain jostain pakko saada voimia ja ajatella että ponil on nyt hyvä olla siellä missä on. Ei tarvii unohtaa ponia, mutta on muitakin ponej jotka tarvii rakkaut lähelläs. Kun minä sain uuden, hienon kisaponin suoraan Saksasta marraskuussa, ajattelin "en pysty rakastaa tuota Porschen jälkeen" ja jähmetyin menneeseen. Kyllä minä tykkään uudestakin ponistani mutta se ei ole Porsche. Se on juuri se vaikein juttu että kuin ottaa uuden hoitsun/ponin, kaipaa vain salaa vanhaa koko ajan. Se sattuu oikeasti, mutta on vain pakko antaa sen mennä hiljattain ja jatkaa elämää pikkuhiljaa. Se on vaikea asia, mutta siihenkin tottuu.
    Luulen kyllä, että Sampo haluaa sinun, Natte, olevan onnellinen ja elävän täysillä. <3

    Toivottavasti pitkä ja tylsäkin (?) tekstini auttaa sua jotenkin.

    TSEMPPIÄ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta ja kannustavasta kommentistasi <3 Kun luin tuon jokin pieni valo syttyi mussa ja kerto et kaikki ei oo menetetty. En tiedä oikeastaan mitä tähän vastaisin/kirjottaisin. Mutta KIITOS :)

      Poista
  2. Eii... Sampo :( Koita Rakas Kestää ja Jaksaa Eteenpäi! <3:llä Anni Parikkalasta

    VastaaPoista
  3. heippa :) ! käyn tuolla tallilla missä sampo tai siis nykyisin " tarmo " asustelee pikkuponi kavereineen, hoitelemassa tarmoa ja tietty noita muita poneja (:
    Tykkään tarmosta tosi paljon, mutta yks juttu mua on vaa jääny vaivaamaan ...
    Olisko sulla minkäänlaista tietoa että ajettiinko tarmolla enemmän maneesissa vai ihan ulkona, kun ajamme ulkona ponia ei kiinnosta pätkääkään, paitsi lopussa, mutta sittenkun käydään maneesissa poni menee korvat hörössä jainnokkaana eteenpäin ? (:
    Mutta muuten ihana ja toimiva poni :3 !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että poni voi hyvin ja että se saa asua hyvässä kodissa :D
      Ajohistoriasta en kauheasti tiedä, itse en "tarmolla" koskaan ajanut, mutta olin kuullut että se pitää siitä kovasti. Joten valitettavasti en osaa antaa vastausta kysymykseesi.

      Terveisiä Tarmolle (alias Sampolle)! <3

      Poista
  4. jjuu sanon terkkuja ponille (: !
    tänään soviteltiin uusia valjaita.. hörisi niille korvat pystyssä ja näytti haluavan ajamaan :D
    voin laitellla fb:n tai säpön kautta kuvia jos haluut silon tällön :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jjuu laittelin jotai nkuvia siitä säpöön, toivottavasti tuli perille ja niitä saa kopsailla :) ja lisää vielä tulossa :)

      Poista